Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az ami miatt elköltöznél...

Mi az ami miatt elköltöznél az országból? Mi a baj ezzel az országgal?

Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 11:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Nincs jelenleg olyan ok, ami miatt ez megfordulna a fejemben.
2024. jún. 5. 11:21
 2/23 anonim ***** válasza:
29%
Pl migránsok jelennének meg vagy az LMBTQ-sok érzékenyítenének ovikba.
2024. jún. 5. 11:23
 3/23 anonim ***** válasza:
31%
Ukrajna megszállna ahogy ígéri
2024. jún. 5. 11:23
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
Már elköltöztem. Az országban élők átlag IQ-ja zavart, ami a békementen is látszott.
2024. jún. 5. 11:27
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
14es választás után költöztem el, igy már megtörtént, én azért jöttem el, mert nem tudtam normálisan megélni, abból az alamizsnából, amit fizetés gyanánt adtak, másrészt, mivel páran látták, hogy az akkor kezdődő folyamatok, nagyjából oda vezethetnek, ahol az ország ma van, igy nem túl sok jövő kecsegtetett számomra otthon. Maga döntés, életem legjobb döntése volt, amit máig nem bánok és mindenkinek, aki gondolkodik rajta, csak ajánlani tudom, hogy lépje meg, mert teljesen más dimenziókat fog látni, ugyanakkor baromira sajnálos és szégyellem, azt, ami azóta történt otthon és amivé az ország lett. A régi Magyarország nekem baromira hiányzik és honvágyam van, de, akárhányszor hazamegyek, látom azt, hogy ez az ország egy messze rosszabb ország, már annál is, amit otthagytam.
2024. jún. 5. 11:28
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
Az időjárás. Menthetetlenül kezd elforrósodni az ország, undorítóan meleg van. Ha el is mennék, akkor úticél: Izland, Kanada, Alaszka, Finnország, Norvégia (Svédeket kihagyom a sok arab miatt), Skócia stb.
2024. jún. 5. 11:33
 7/23 anonim ***** válasza:
26%
5 azért idejársz pöfögni mégis
2024. jún. 5. 11:34
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

7, mivel a magyar kormány rendszeresen megpróbál beleszólni az én életembe a vétóival, igen, és pöfögni is fogok, nem kicsit, sokat.

Vagyok olyan jó, mint egy román, vagy ukrán, aki úgy szavaz nektek, hogy életébe egy percet nem dolgozott otthon, én 15 évet.

2024. jún. 5. 11:35
 9/23 anonim ***** válasza:
41%

8.

"A régi Magyarország nekem baromira hiányzik"

Na ja, hiba volt 2006 körül az "Új Magyarország" reformkísérlet.

2024. jún. 5. 11:38
 10/23 anonim ***** válasza:
9%
8. Orbánnak joga van vétózni. Ha nem tetszik költözz el Oroszországba mondjuk
2024. jún. 5. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!