Jó anyagi körülmények között élek, a családomnak jó befektetései vannak.
Viszont, engem érdekel Magyarország politikai, gazdasági helyzete.
Arisztokrata származású vagyok, a családomnak mindig is fontos volt az ország sorsa.
2015. jan. 18. 20:58
6/18 anonim válasza:
Én már egyetemre is külfödre fogok jelentkezni. A nekem fontos emberek támogatnak is ebben. Nem kell nekem a munkanélküliség, hogy aggódjak a lakbér miatt és a sok negatív emberből is elegem van
2015. jan. 18. 21:15
7/18 anonim válasza:
Nem az anyagi helyzetem miatt szeretnék költözni, hanem azért, hogy végre megtaláljam önmagam. Ebben az országban mérnöknek lenni általában annyit jelent, hogy elmész egy multihoz dolgozni, ahol az önálló ötleteidet nem vagy csak igen nehezen tudod megvalósítani az anyacég által megkötött kezeid miatt. Mérnökségi csoportvezető vagyok, de már egyáltalán nem találok semmi örömet a munkámban. Autóiparban dolgozok, hiába találunk ki valami új fejlesztést, sosem lesz belőle semmi, mert mi nem érthetünk ehhez, mert csak magyarok vagyunk, maradjunk csak annál, amihez értünk: olcsó pénzért gyártani nyugatnak. Még nem tudom, hogy hová költöznék, de lényeg, hogy abban az országban az innováció ne a béka hátsója alatt legyen mint nálunk.
2015. jan. 18. 21:22
8/18 anonim válasza:
Nem.
2015. jan. 18. 21:25
9/18 anonim válasza:
Részlet az én ideális világombeli törvénykönyvből:
§ Aki magyar polgártársát az ország elhagyására bíztatja, bűntettet követ el és 20 év szabadságvesztésre ítélendő.
-Súlyosbító körülmény, ha külföldi ügynök közreműködésével végzi. Ezen esetben a vádlott és az ügynök számára is életfogytig lesz kiszabva.
2015. jan. 18. 21:28
10/18 Körmendi Mátyás válasza:
9-es, nem kéne inkább kivégezni a rühes korcsokat?
Ha nem gyilkoljuk le őket, akkor soha nem szeretnek majd itt élni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!