Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szívesen elköltöznél az...

Szívesen elköltöznél az országból a rossz helyzet miatt?

Figyelt kérdés

A rossz politikai és gazdasági helyzet miatt...

Ha igen hova?

2015. jan. 18. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
jobbikosok spotted
2015. jan. 18. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Nem az a bajom, hogy valaki elmegy, de akkor csinálja titokban, egyik nap zsupsz tűnjön el, ugyanis egyáltalán nem erkölcsös és támogatandó magatartás a menekülés. Ne parádézzon az utcán, hogy ő a nagy világpolgár kivándorló, mindenki heverjen a lába előtt és te is Pista, te is Jóska gyertek velem...
2015. jan. 18. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Már megtettem.
2015. jan. 18. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
A pénz miatt nem. Az csak egy kis extra. Azért már inkább, hogy nem látom a jövőjét az országnak. Vagyis nem olyat, amilyenben meg akarnék öregedni és amilyenben gyereket szeretnék felnevelni.
2015. jan. 18. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Aha vmi mediterrán országba ahol jó az idő az emberek nem ilyen pesszimista barmok hanem vidámak tudnak örülni a lét apró örömeinek még a néhai nehézségek esetén is.

Ahol a nap nem a robotolásról szól, hanem van pár óra szieszta, későn fekszel és későn kelsz. Finomakat ehetsz, nem ezt a kínai meg amcsi műanyag sz.rt, és jó nagyokat szexelhetsz, mert nincs ennyi prűd nő.

Szóval bármely mediterrán európai ország esetleg valamely messzi szigetország nekem nagyon nyerő lenne.

Viszont mentsenek meg attól hogy ilyen angol v német, amcsi v hasonló rém unalmas országba ki kelljen mennem, ahol halálra hajtanak a melóval, az idő és akaja is sz.r. Akkor már ezekhez képest Magyarország is fényévekkel jobb.

2015. jan. 18. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
7%

"9-es, nem kéne inkább kivégezni a rühes korcsokat? "

A disszidenseket ki kéne.

2015. jan. 18. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
10%
nem,mert a külföldiek nem beszélnek magyarul.
2015. jan. 18. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Maximum akkor, mikor már a tényleges megélhetésemet veszélyeztetné az itteni helyzet, addig semmiképp.

Engem minden ehhez az országhoz köt még akkor is ha van sok dolog amit nem lehet szeretni benne. Nekem nem ér annyit a pénz, hogy az életem hátralévő részét idegen bevándorlóként kelljen leélnem, aki soha sem tud beilleszkedni.

Ha mindenképp mennem kellene, akkor ha van lehetőség rá, akkor Lengyelországba mennék. Nekik jobb a hozzáállásuk a magyarokhoz és nem csak azt néznék, hogy "már megint egy rohadt bevándorló"

2015. jan. 19. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!