Mi az ami miatt elköltöznél az országból? Mi a baj ezzel az országgal?
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 11:20
11/23 anonim válasza:
Ha át kellene műttetni a gyerekeinket
12/23 anonim válasza:
Már egyszer megtettem 2010-2019 közt Ausztriában éltem, szüleim rossz egészségügyi helyzete miatt kellett hazajönnöm. Amúgy sosem költöztem volna haza. Sokkal jobban lehetett ott boldogulni, nem csak azért dolgoztam, hogy egyek, igyak, számlákat fizessek, az emberek mentalitása is sokkal jobb, mint itthon.
13/23 anonim válasza:
10, nekem meg jogomban áll pöfögni.
14/23 anonim válasza:
Sok cigány, rossz egészségügy és törvény. A fizetések nem infláció követőek. Sok a dagadt meg dohányos.
15/23 anonim válasza:
10, egyébként, azért vagyok Európában, mert szeretem Európát, ha Oroszországban akarnék élni, ahhoz elég lenne hazamenni.
16/23 anonim válasza:
15.
Ilyen demagóg dumát ritkán hallani. Nem akarsz esetleg ténylegesen hazamenni? A rokonságod tárt karokkal vár a közel-kelet egyetlen demokráciájában.
17/23 anonim válasza:
elköltöztem az országból, jobb itt bőven mint otthon, soha nem megyek haza többet az is biztos :D
18/23 anonim válasza:
Amikor Vitézy Dávid indult a választáson, Tádzsikisztánba költöztem. Ha Karácsony nyer, visszajövök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!