Vajon a korrupt fideszesek, akik pár év alatt milliárdosok lettek tudnak nyugodtan aludni éjjel, nincs lelkiismeret furdalásuk? Gondolok itt az egész Orbán családra, Rogánra, Lázárra és kb. az egész fidesz.
Szerintem van, ilyenis-olyanis.
Nekem a Németh Balázs Partizán interjúja volt, ami kiverte a biztositékot.
A csávó ott folyamatosan 1/3 személyben beszélt önmagáról. Olyan, mintha a kormánypárti énjét különválasztotta volna önmagától és, nem kicsit skizónak tűnt, de közben meg semmi megbánást nem mutatott.
A nagy oligarchák szerintem pár könnycseppet elejtenek a százmilliárdos yachtjaikon. Nem gondolom, hogy túlságosan érdekli őket az ország helyzete, vagy jövője a saját meggazdagodásukon túl.
"Orbán apja sikeres vállalkozó volt már azelőtt, hogy a fia miniszterelnök lett."
Ja meg a hatvanpusztai luxuspalotát is azelőtt szerezték meg, mielőtt a fia folyamatosan elkezdte ellátni apucit évek óta zsíros állami megrendelésekkel ugye?
(segítek: nem)
Ha erkölcsösek lennének, gátlásokkal, jóérzésekkel, akkor gondolod hogy itt tartanánk? Nem csak fideszes, a legtöbb politikus ilyen.
De ha már a fideszt kérdezted, néhány tény a fideszeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!