Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gender releváns vagy irreleváns?

Gender releváns vagy irreleváns?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdés adott. Fontos milyen genderhez tartozol? Személyiséged a genderttől függ vagy csak ez egy politikai mozgalom? Munkakör betöltésnél releváns ki milyen gender? Politikailag a miniszterelnök milyen gender releváns vagy irreleváns? Ez egy politikai mozgalom vagy valóban irreleváns a gender? Magyarországon relevánsabb a gender mint nyugatabbra?

ma 15:20
A kérdező szavazást indított:
Gender releváns.
Gender irreleváns.
2 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Nó dzsender, nó migrésön, nó wór!
ma 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Vice City-t jobban szerettem, az a rockrádió az autóban jelentette a gyerekkoromat...
ma 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Pacsi kettes! Mindig is imádtam a vice city-t meg a v-rock rádiót benne. Meg a rockeres küldetéseket. 😁😀😀

Látod ott a vice city-s poszterem?

[link]

ma 16:01
 4/5 D-Mano ***** válasza:

Kérdező,

azt tisztázzuk először, hogy mit értesz "gender" alatt? Azt, hogy a 2 biológiai nem társadalmi vetületeit vizsgáljuk, vagy azt, hogy mindenki olyan nemű, amilyennek gondolja magát?

ma 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
A gender csak annyiban releváns, hogy aki ezzel kezdi azt jobb inkább elkerülni. Elvégre az illető vagy férfi, vagy nő. Ha ez nem látszik rajta ott már baj van, ha direkt úgy néz ki amivel ettől eltérőt akar mutatni, akkor még inkább. A retardáltakkal csak a baj van mindig.
ma 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!