Szerintetek Dopeman okos ember? Releváns véleményei vannak a politikával kapcsolatban?
Egy buta cigány akit a fidesz pénzel.
Kb ennyire érdemes adni a véleményére.
Fifikás, az tuti.
3#: Ezt nyolcaskától, azaz R. Philiph-től is lehetne kérdezni...
#3 Szerintem ezt a nevet Ő maga választotta. Ez amolyan művésznév. Mióta az eszemet tudom ezen a néven jelentette meg a számait.
Válaszolva a kérdésre, egy ideje nem láttam, de tud Ő okosokat mondani. Persze én mindenkire rá tudom ezt mondani, ha kijelenti, hogy nem szabad a hülyeség szekérre felülni.
Pityinger László művészneve Dopeman. Szerepelt az első VV ahol felfedezte Majoros Pétert azaz Majkát. Később megromlott a viszonyuk, amit a ringben Majka győzelmével zárult. Dopeman zenéi mindig kormánykritikus, a politikai elit gyűlölete, szidása. Legismertebb dala: "A munkát a csicskákra hagyom, dolgozzanak a csicskák"
Van egy érzékeny dala, amely a húgáról szól.
2012-ben Dopeman előálították, mert az Orbánt ábrázoló szobor fejével focizott. Nagyon megrángatták ezért jogilag.
Azóta Buddhista szerzetes, fidesz elemző, és Orbán lépései mögött rafinált sakkmester lépéseit véli felfedezni.
8: a buddhistáknál ilyen alacsony a belépő szint?
Ajjaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!