Dopeman Lacinak hogy nem szakad le a pofája, mikor fent van a 9 évvel ezelőtti FIDESZ ellenes száma, közben meg nagy FIDESZes lett?
Miért ne változtathatná meg a véleményét vagy a politikai hovatartozását?
Talán kiismerte a baloldalt/baloldaliakat aztán rájött annál az egymással is vitatkozó a csürhénél jobb a Fidesz.
4: és érdekes módon minden ilyen "művész" az utóbbi időben találta meg magában a fideszest, amikor látták, hogy aki odaállt, annak egyből csúszott pár millió, vagy tízmillió koncerttámogatásra
Pontosan ez a fidesz célja. Állj mellénk, és akkor kifizetünk. Ezért csapódik oda Győzike meg a többi is.
Ezért csapódik oda Győzike meg a többi is.
Jaaaj tényleg, jó, hogy megemlítetted xD
Régen független jelöltként indult, és kapott 36 szavazatot a polgármester választáson, gondolta az kevés lesz, inkább beállt a FIDESZhez xD
Kilenc év kellően hosszú idő ahhoz, hogy minden, mindenki változzon valamennyit.
Egyszerű példa:
Pokoli gyerekkorom volt, - mert az anyámtól többnyire nem azt kaptam, amit egy szerető anyától elvárható lett volna.
Felnőtt korom jelentős hányada is így telt el.
Aztán kiszolgáltatottá vált az anyám, változtatott az életvitelén, a mentalitásán, normálisan viszonyult a környezetéhez, - amelynek én is része voltam.
Nem tartottam életszerűnek, hogy továbbra is szükségtelenül viszonyuljak hozzá negatívan, - gyűlöljem, kerüljem, szóval bántsam, - mert az ezeket kiváltó ok megszűnt.
Csak a primitív ember képes arra, hogy ha kell, ha nem, egy életre gyűlölködjön olyan emberekkel is, akire már nincs is oka haragudni.
Aki pedig attól érzi "valakinek" magát, hogy képes egy életen át gyűlölködni olyan emberekkel, akikre már oka sincs haragudni, hát tegye, de ettől még egy ugyanolyan senki marad, mint amilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!