Az összefüggést nem értem, ezzel kezdeném.. Dopeman jó
pár éve még szétalázta meg szétrúgta Viktor fejét
szimbolikusan, most pedig elég baráti a kormánnyal. A
Fidesz pénzt adott volna neki, mert fél egy öreg
bohóctól?
nyilván lefizették, dopeman meg egy csóró senki és elfogadta
2022. márc. 31. 17:29
Ahogy idősödnek az emberek, bölcsebbé válnak. Ráadásul mostanra két érdemi lehetőség maradt: Orbán vagy Gyurcsány, és hát ebből kell választani.
2022. márc. 31. 17:30
Ezek az alja celebek mind megvehető emberek. Ez is egy kampányfogás, nem más.
2022. márc. 31. 17:32
A Dopeman féle változás sok emberben lezajlott, bennem is ezért tudom az okát. Ellenzéki szavazóként rá kellett döbbennem arra, hogy az ellenzék még a Fidesznél is nagyobb kovidfasiszta lenne. Valamint az orosz-ukrán háborúhoz való hozzáállásuk is hatalmas csalódás. A korrupt Fidesz még ebben is értelmesebb most. Hihetetlen de ezzel kell szembenézni. Ettől nem lettünk Fidesz szavazók, de az ellenzékre sem fogunk szavazni az ziher.
2022. márc. 31. 17:38
Kinövi az ember a kommunizmust. A lelkes gyerekek még hisznek a liberális eszméknek aztán rájönnek (nem mindenki) hogy az csak duma. Persze a cionisták mindig balosok lesznek, de nekik nyilván a cionizmus életcél.
2022. márc. 31. 17:38
6/12 A kérdező kommentje:
Ahogy figyeltem Dopeman megszólalásait nem egy csapásból lett Fidesz barát(?) ,hanem fokozatosan átkonvertálódott ahogy a jelenlegi ellenzék hülyeségét és balfaxságait nézte.
A Fidesznek mi haszna lenne abból,hogy DOPENAN-t lefizeti?
Korábban is megtehették volna.
"A Fidesznek mi haszna lenne abból,hogy DOPENAN-t lefizeti?"
Ugyanaz, amiért a Hell energiaital reklámarca Bruce Willis volt. Marketing. Meglátja az egysejtű, hogy Dopeman/Győzike fidesz hívő, és máris úgy gondolja, hogy az a helyes.
2022. márc. 31. 17:57
8/12 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Nekem Gálvölgyi mindig is a legnagyobb művészek közé fog tartozni, Havas tanár úr is egy okos ember (még ha olyan amilyen is) de akkor én most ezért legyek baloldali szavazó? Szerintem ez a 2 dolog nem függ össze.
A te fejedben talán nem. De hidd el, hogy sok emberében igen. Vannak különböző társadalmi rétegek, akiket eltérő taktikával lehet meggyőzni. Gyurcsányozás, Sorosozás, migránsozás, gyerekbuzítás, Dopeman, Győzike...
2022. márc. 31. 19:12
10/12 A kérdező kommentje:
Azért a másik oldalon is van bőven de bőven erre példa..
A roma szavazókat Bangó Margit próbálta megszólítani..
Más kérdés, hogy azt kiabálta:Éljen Gyurcsány Ferenc a Magyar népköztársaság miniszterelnöke!!
Pumoed Gabó is meg több ilyen Való Világos agycsökevény is baloldali vagy ellenzéki.
Szóval mindenre van példa.
Kapcsolódó kérdések: