Találó.
Én pontosan ezért, hasonló okok miatt szavazok a Fideszre. 2002-2010 között is tisztában vagyok vele, hogy hogyan éltem, aztán azzal is, hogy 2010 től mostanáig hová jutottam. Ez számít, senki ígérete, nyilatkozata, okfejtése igazán nem számít. Mindegy melyik politikus, melyik oldal.
A Fidesz bizonyította, hogy képes jól kormányozni, Gyurcsányék meg bebizonyították már, hogy nem...
Nem kockáztatok...egy életem van és hülye sem vagyok!
Ugyan arrol a Dopemanrol van szo aki meg ballabas koraban szeretett rugdalozni? :) (Orban fejevel?)
#2 Így gondolkodtak az emberek Kádár ideje alatt is.
Aztán majd elfogy az EU-s pénz, meg el kell kezdeni visszafizetni a kölcsönöket. Az sem gyanús gondolom, hogy 12 év után először jelentett be a kormány megszorításokat. A választás évében... :)
mióta fideszes lett nem igazán releváns a témában kifejtett véleménye.
és a hasonlat sem találó.
szerintem a valósághoz közelebb álló, hogy a szakadt 12 éves audiból átülsz egy használt de még nem öreg 4 éves skoda oktáviába.
ami egy logikus döntés, mert az audinak magas a biztosítása, a szervizelése, alkatrészek hozzá egy vagyon és gyakran kell bütyköltetni, mert öreg autó, sokat fogyaszt és nem titkoltan a németek is 4-5 használatra tervezték.
ha ez letelik a németek eladják és kerülnek át kelet európába.
viszont a skoda biztosítási díja tűrhető, a fogyasztása is és mivel nem öreg az autó a szervizelése is minimális.
szóval sokkal jobb döntés hosszútávon a magbízhatóság és a gazdaságosság, miközben nem rosszul kinéző autóról beszélünk.
jobb mint egy státusszimbólum magas fenntartási költségű öreg autó.
max egy 20-25 srác szemében képvisel bármilyen értéket egy öreg audi, mert a korabeli célpont lányok csak a márkát látják benne.
de egy józanul gondolkodó ember a háta közepére sem kíván egy ilyen nagy fenntartási igénnyel járó autót...és kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!