Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miértnem sikerül máv szinvonal...

Miértnem sikerül máv szinvonalán javitani?

Figyelt kérdés
[link]
ma 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Mert ellopták a pénzt. Milyen jó lett volna most az az elbukott 430 milliárd forint amit kaptunk volna decemberbe.
ma 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Télen mindig fennakadások vannak a közlekedéssel.
ma 14:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

LÁZÁR Orbánról, Rogánról, a lemondásáról, a vasútról 🚂 Miket beszél....

https://www.youtube.com/watch?v=99vNxvkfwaI

ma 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

'Télen mindig fennakadások vannak a közlekedéssel.'

De csak Magyarországon, tehát jogos a kérdés, hogy miért nem sikerült a szinvonalon javítani?

ma 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Hogyan méred a színvonalát a MÁVnak?

Attól, hogy beraksz egy ilyen cikket mit tudunk meg arról, hogy 10-15 éve milyen volt amihez képest szerinted nem tudtak javítani?

Nyilván amit írni fogok az se perdöntő, mert csak egy darab személyes élmény de pl. egy munkatársam Esztergomban mesélte, hogy amikor feljött a kétezres évek közepén állásinterjúra a bokorban kellett szarjon, mert nem volt WC meg úgy nézett ki az állomás. 2017 környékén újították fel az egész Budapest-Esztergom vonalat és ő ezt egy komoly előrelépésként élte meg.

Szóval akik mondjuk ezen a vonalon utaznak jó eséllyel nem osztják azt a meglátásod, hogy nem sikerült a MÁV színvonalán javítani.

ma 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:

2, télen igen, valóban, csak Magyarországon az a gond, hogy télen, tavasszal, nyáron és ősszel is komoly gondok vannak a közlekedéssel:

-kilóméteres késések

-széteső vonalak

-heti szintü kissebb balesetek a nagyobb pályaudvaroknál

-rötyibeszoruló utas

Nem kell sokat használnom a magyar államvasutakat, igy szerencsésnek mondhatom magam, de ősszel volt 1 hét, amikor igen, néztem a MÁV appban, 2 héten keresztül, 20-120 perces késések voltak folyamatosan, mindegyik vonatra, reggel 5-este 10-ig, az ország legforgalmasabb vasútján.

Még a nyáron voltam a Balaton északi oldalán lévő vasúttal Füredről Taplcára, majd vissza, szó szerint úgy néz ki, mintha az Indul a Bakterházból ragadt volna ránk 50 évvel ezelőttről. 1-2 normális állomás van, a többi... lerakva pár kő egy nagycsomó gaz közé, a vasútvonal környezete egy hányadék, és ez az ország legfelkapottabb turisztikai látványossága mellett van.

ma 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert Lázár 250 milliárdos irodaháza és egyebek előrébb állnak a fontossági sorrendben mint a magyar emberek.
ma 14:41
 8/13 A kérdező kommentje:
5ös én csak romláat latok utobbi 15évbe. Amugy is milyen hozzá állas az ha 15éve rossz volt akkor most is rendbe van. Fejleszteni kéne, én ahol járok ugyan azok koszos 60éves vonatok járnak fél orával több menetidővel mert pálya is kuka.
ma 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:

ma 14:34

Milyen rálátásod van más országok vasúthálozatára? Milyen rálátásod van a magyarra?

[link]

Régebbi amit linkelek de 2022 júniusában a német vasutaknál a vonatok több mint 40%-a késett.

Mert tök jó amit írtok, hogy szar a MÁV csak épp ez értelmezhetetlen ha nem rakod mellé, hogy bezzeg régen milyen volt vagy épp azt, hogy a hasonló fejlettségű országokban mit sikerült alkotni ez idő alatt.

ma 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 14:42

"én csak romláat latok utobbi 15évbe"

Szerintem meg minden nő k.rva, mert másokkal fekszenek le és nem velem. Ez így tök jól hangzik de erre nem lehet semmilyen stratégiát, fejlesztést alapozni, hogy mi a te vagy az én személyes véleményem.

"Fejleszteni kéne"

Fejlesztenek csak épp ez egy eléggé nagy falat és lényegesen kevesebbet költött rá az állam, mint mondjuk úthálózatra. De gondolom azzal se elégedett az átlag ellenzéki, aztán akkor így nézve mennyit kéne szerinted arra költeni, hogy olyan legyen a vasút és a közút is amire azt mondod, hogy okés? (ha a németeknek nem megy ez lényegesen több pénzből akkor miért kéne nekünk menjen? )

ma 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!