Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetséges az, hogy...

Hogy lehetséges az, hogy ebben az országban, mind a kormánypárti, mind az ellenzéki szavazók egyetlen pillanat alatt felejtették el Magyar Péter múltját és azt, hogy honnan jött? Itt már senkinek sem számit, semmi?

Figyelt kérdés

jan. 15. 07:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ha Szijjártó vagy Rogán állna át, akkor őket is elfogadnád, hogy csak parancsra tették, amit tettek? Még benne volt a rendszerben, semmi baja nem volt vele.

Eszméletlen, hogy milyen erkölcsi mélysége lett Magyarországnak.

jan. 15. 12:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyébként, csak halkan jegyzem meg, hogy Gyurcsány Ferenc öszödi beszédének nagyrésze arról szólt, hogy változtatni akart a kormányzaton és a politikán és nem akarta tovább vinni azt, amit addig.

Ő szinte akasztófát kapott ezért, Magyar Pétert, meg most mindenki úgy isteniti, mint egy ma született bárányt.

jan. 15. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szijjártó vagy Rogán politikusok a Fideszben. Egy szimpla tagságtól nem lesz belőled politikus.

Akár te is besétálhatsz most azonnal egy fideszes vagy bármelyik párt irodájába és csatlakozhatsz. Ez csupán annyit jelent, hogy fizeted a tagdíjat.

jan. 15. 12:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy az ellenzék olyan mélyre fog süllyedni, hogy volt fideszeseket, volt miniszterek férjét fogja védeni foggal, körömmel és nem látja be, hogy mi a probléma ezzel.
jan. 15. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok az ellenzék nevű párt tagja. Azt írok és gondolok, amit csak akarok.
jan. 15. 12:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Szabad véleménnyilvánitás hiveként, nem akarom korlátozni, hogy mit gondolsz, vagy mit irsz.

De ez engem is megillet.

És, én azt irom, hogy az ország sosem volt még ilyen mélyen. Sem az ellenzék, sem a kormány.

jan. 15. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!