Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszes ismerős azért szavaz...

Fideszes ismerős azért szavaz a fideszre mert utálja a kommunistákat mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
jan. 14. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
Ha most fletóra és a seggnyalóira gondolsz,akkor igazuk van.!
jan. 14. 21:22
 2/18 A kérdező kommentje:

1.

De szavazhatnám mi hazánkra is az biztos hogy nem kommunisták a fidesz kommunistább

jan. 14. 21:22
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Te dolgod ecsém.
jan. 14. 21:24
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Azokra szavaz, akiket utál.
jan. 14. 21:24
 5/18 A kérdező kommentje:

4.

Így van én mondtam is neki hogy a fideszesek is kommunisták de azt mondja hogy a kiszben kötelező volt benne lenni különben nem tudtak volna befutni

jan. 14. 21:27
 6/18 anonim ***** válasza:

"Előre megyünk, nem hátra".

Meg is látni...

jan. 14. 21:38
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Ezek kb ilyen 60 iq-s egysejtűek, akiknek már nem jut el az agyáig, hogy kommunistákat max Orbán Viktor oldalán fog látni, mikor a Kínai Kommunista Párt delegációja érkezik hozzá hogy a gazdasági együttműködésről és újabb gigahitelekről tárgyaljanak.
jan. 14. 22:01
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként érdekes lenne megnézni, hogy hány aktív politikus van még, akik a rendszerváltás előtt kezdték. Az MSZP szertefoszlott, a DK épp most kerül a darálóba...a fidesz lesz az egyetlen párt, ahol még találni régi kommunistákat.
jan. 14. 22:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok a véresszájú proli kisnyugdíjasok, akik a leghangosabban "kommunistáznak" olyan embereket, akik kommunizmust max történelemkönyvben, láttak, na ők voltak valaha a legnagyobb kommunista besúgók. Csak ezt jótékonyan elfelejtették saját magukról, mert azóta változott a széljárás, és most a Fidesz lett az autoriter rezsim, akinek be kell nyalniuk, mert ez a lételemük.
jan. 14. 22:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom eldönteni a fidesz szavazókról hogy a többség valóban kommunizmust akar, vagy szimplán nem is tudják mi az a kommunizmus?
jan. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!