Van olyan, aki elvitt már főnyereményt sosjeggyel, vagy legalábbis nagyobb összeget (1-5 milliót)? Vagy ismerős?
Anyám élettársa, 80-as évek végén, egymilliót nyert lottón. De akkor még nem anyámmal volt.
A lottó pedig csalás. A szerbek durván lebuktatták magukat. A gép rossz sorrendben írta ki az aktuálisan kihúzott számokat, így előre kiírta azt a számot amit csak UTÁNA húztak ki. Mert természetesen az jött ki.
Szerintem ezt, hogy nem csalnak, inkább hagyjuk. Ebben az országban mindent megcsinálnak büntetlenül, egy kapzsi ember ha nyerhet pár milliòt a milliárdjai felett, minimális lebukási eséllyel, miért ne tenné meg?
A sorsjegynél azért gondolkodtam el a kérdésen, mert amíg egy lottónál tényleg több ember is be kell legyen avatva a csalásba, addig a sorsjegynél biztos elég ha csak 1-2 ember tud róla, őket könnyebb lefizetni.
Amúgy nem hiszem, hogy mindig csalás volt a lottó, de amióta az is fidesz kézben van, azòta biztos. Nem csodálkoznék, ha előbb-utóbb valaki kitálalna.
7-es az első mondatban minimum 6 helyesírási hiba van, a 2.mondatot értelmezni se tudom. Mit jelent az, hogy pakokat is nyitogatnak?
Csak egy jótanács, a "hogy" elé kell vessző és nem utána.
Pl. Persze, hogy csalnak...
A másik, hogy a nyereményt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!