Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan, aki elvitt már...

Van olyan, aki elvitt már főnyereményt sosjeggyel, vagy legalábbis nagyobb összeget (1-5 milliót)? Vagy ismerős?

Figyelt kérdés
Amíg a lottó főnyereményt el szokták vinni (mondjuk azt is elcsalják szerintem), addig a sorsjegyek nyereményeiről még ennyit se lehet tudni. Szerintem azt kivitelezni, hogy legalább a főnyereményes szelvényt ne bocsátsák forgalomba, valószínűleg nem túl bonyolult és máris 100-150 milliót elraktak maguknak. Néztem hasonló kérdéseket, sokszor írják, hogy nem érné meg csalni mert ígyis sokat keresnek, stb. Egy lottónál is megoldható de egy sorsjegyezésnél tényleg valószínűleg nevetségesen egyszerű lenne csak 1-2 magas nyereményű szelvényt követni és elrakni maguknak. Vélemények?

szept. 22. 18:35
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az egyik kollégám feleségének a húga tavaly karácsony előtt nyert valami kaparós sorsjeggyel 30 milliót.Az hiszem az volt a főnyeremény azon a sorsjegyen.Egyébként az egyik volt kollégám ismeri azt aki egy közeli városban nyert a hatoslottón úgy 15-16 éve kb.600 milliót.Illetve két barátom is ismeri azt ,aki egy közeli kisvárosban nyert a skandináv lottón úgy 16-17 éve kb. 120 milliót .
szept. 27. 22:27
 12/14 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Apám 1979-ben nyert sorsjegyen 10 ezer Ft-ot. Elég nagy pénz volt akkor.
okt. 4. 10:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi, gratula a szerencsétekhez! 11-es vàlaszolò, köszi, akkor talán nem csalnak el mindent :)

Plusz én direkt mostani esetre vagyok kíváncsi, ami már a fideszes szerencsejátèk éra.

okt. 5. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Én a héten vettem kaparós sorsjegyet 5 euróért, de Szlovákiában és nyertem 50 eurót és ott az egyik postán vettem ki a pénzt.

Csak 20 percig volt nálam, mert egyből levásároltam. :D

okt. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!