Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azoktól kerdeznék, Akik...

Azoktól kerdeznék, Akik '26-ban a Tiszára fognak szavazni. Előtte melyik párttal szimpatizáltatok?

Figyelt kérdés

ma 09:40
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
DK
Mi Hazánk
Jobbik
Momentum
Kétfarkú kutyapárt
Mszp
Lmp
MMM
Egyik sem
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Előtte a DK-ra szavaztam, de már akkor is az volt bennem, hogy arra az ellenzéki pártra szavazok, amelyik a legerősebb, vagyis a legtöbb esélye van Orbánt leváltani - még ha ez csekély esély is. (A Mi Hazánkat nem is nevezem ellenzékinek, úgyhogy rájuk nem szavaztam volna.)
ma 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
mindig vmi zsidó pártra tettem az ikszet
ma 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Ezek többnyire az összefosásra szavaztak.

Sok ilyen idiótát látok a közösségi médiában.2022-ben közös kép Marky Zay Péterrel, két évvel később Magyar Péterrel.További képen között: stand with Ceu, free szfe meg az elmaradhatatlan szivárványos filter.

ma 10:03
 4/10 gago77 ***** válasza:
22%
#1 Mit tudsz egyáltalán az MH-ról?? Elolvastad a programját? Megnézted a videóit (legalább egy párat)? Vagy csak bevetted a kamu dumát, hogy az MH egy fiókpárt?
ma 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

#1 vagyok.

Rendszeresen együtt szavaz a Fidesszel és partner a brüsszelezésben, valamint az oroszpártiságban. Nekem ennyi elég is.

ma 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

5#

Mivel az MH a Jobbikból vált ki.Az eredeti Jobbik ugyanezt csinálta.

Az EU a liberalizmust (migráció,lmbtq) pumpálja, nyilván nem lesznek a támogatói.

ma 10:23
 7/10 gago77 ***** válasza:
44%
Más szóval nem tudsz róluk semmit. Agyam eldobom, hogy emberek elmennek ennyi infókkal szavazni... :(
ma 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

2002-től vagyok választókorú, és talán mindegyikkel szimpatizáltam már, kivéve dk, mszp, fidesz.

Mindig az aktuális kormány leváltásán, hatalmának csökkentésén voltam.

ma 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

4, azt egészen biztosan lehet tudni és ki lehet jelenteni, hogy vasárnap Dúró Dóra volt az indulók közül az első politikus, aki megbukott.

Vagyis a Mi Hazánk mozgalom 2. legerősebb embere egy bukott politikus, aki még a saját körzetében sem tudott győzni.

ma 10:41
 10/10 gago77 ***** válasza:
100%

#9 ?

Erről a következő vicc jut eszembe.

Egy cégen belül rendeznek egy focimeccset a marketingesek és a kétkezi melósok között. A melósok fölényesen nyerik a meccset. Másnap a marketingesek körlevélben adnak hírt az eredményről:

A megrendezett focikupán a marketingesek az előkelő második helyet érték el, a melósok csapata viszont csak utolsó előtti lett.

:D

ma 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!