Azoktól kerdeznék, Akik '26-ban a Tiszára fognak szavazni. Előtte melyik párttal szimpatizáltatok?
Ezek többnyire az összefosásra szavaztak.
Sok ilyen idiótát látok a közösségi médiában.2022-ben közös kép Marky Zay Péterrel, két évvel később Magyar Péterrel.További képen között: stand with Ceu, free szfe meg az elmaradhatatlan szivárványos filter.
#1 vagyok.
Rendszeresen együtt szavaz a Fidesszel és partner a brüsszelezésben, valamint az oroszpártiságban. Nekem ennyi elég is.
5#
Mivel az MH a Jobbikból vált ki.Az eredeti Jobbik ugyanezt csinálta.
Az EU a liberalizmust (migráció,lmbtq) pumpálja, nyilván nem lesznek a támogatói.
2002-től vagyok választókorú, és talán mindegyikkel szimpatizáltam már, kivéve dk, mszp, fidesz.
Mindig az aktuális kormány leváltásán, hatalmának csökkentésén voltam.
4, azt egészen biztosan lehet tudni és ki lehet jelenteni, hogy vasárnap Dúró Dóra volt az indulók közül az első politikus, aki megbukott.
Vagyis a Mi Hazánk mozgalom 2. legerősebb embere egy bukott politikus, aki még a saját körzetében sem tudott győzni.
#9 ?
Erről a következő vicc jut eszembe.
Egy cégen belül rendeznek egy focimeccset a marketingesek és a kétkezi melósok között. A melósok fölényesen nyerik a meccset. Másnap a marketingesek körlevélben adnak hírt az eredményről:
A megrendezett focikupán a marketingesek az előkelő második helyet érték el, a melósok csapata viszont csak utolsó előtti lett.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!