Akik korábban a Jobbikkal szimpatizáltak, ők most melyik pártra fognak szavazni? (Exjobbikos vagyok, de jelenleg független)
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 19:52
A kérdező szavazást indított:
Maradtak a Jobbiknál
Mi Hazánk
Fidesz
Ellenzéki összefogás
Kutyapárt
Függetlenek lettek
24 szavazat
1/9 anonim válasza:
Olyan miért nincs, hogy "fidesz vagy mi hazánk"? Mert még nem döntöttem el.
2/9 anonim válasza:
Régi Jobbikban is mindenki tudta, hogy mind a szimpatizánsok, mind a tagság kétrétű. Voltak a radikálisok és voltak a mezei jobberek, akik nem akarták a korrupt Fideszt támogatni. Én az utóbbi csoportba tartoztam. Jelenlegi pártok közül az Új Világ Néppárt és a Polgári Válasz szimpatikus, de mindkettő minipárt. Ha nem is boldogan, de az ellenzékre fogok szavazni.
3/9 anonim válasza:
Mivel a Jobbik jobbos volt, de mára nem az lett, ezért még én sem tudom, hogy vagy a Fidesz vagy a Mi Hazánk. De az ellenzék kizárt.
4/9 anonim válasza:
#2 vagyok. A Mi Hazánktól konkrétan a hideg kiráz. Vona Gábor meghirdette a párt néppártosodását, amire az emberek szavaztak. A jól fizető parlamenti hely birtokában aztán néhány alaknak eszébe jut, hogy mégsem néppártiak, mégis radikálisak! Pofátlanságnak tartom, mivel az én szavazatommal képviselők és én nem erre szavaztam!
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Egyetértek, még úgy is, hogy alapvetően szélsőjobboldali vagyok, viszont Vonával százszor jobban azonosulni tudtam, mint a Mi hazánk által képviselt "értékekkel".
2022. jan. 27. 20:27
6/9 anonim válasza:
Vagy ellenzèki összefogàs, mert Màrki-Zay Pèter szerintem hiteles politikus. Vàltozàst szeretnèk. Viszont a Gyurcsàny csalàdot nem szeretnèm hatalom közelèbe jutatni.
Vagy a kutyapàrt, mert nekik van gerincük, de nekik nincs esèlyük nyerni.
7/9 anonim válasza:
Képtelen vagyok olyan pártokkal azonosulni, akik a globalizmus elkötelezett hívei. Így a Mi Hazánkra fogom leadni a szavazatomat.
8/9 anonim válasza:
Listán Mi Hazánk, egyéniben Fidesz (mert ott nem lenne esélye a Mi Hazánkos helyi képviselőnknek, ha lenne akkor ott is Mi Hazánk)
Gyakorlatilag, amit 10 éve a Jobbik képviselt, azt viszi tovább most a Mi Hazánk, köpönyegforgatóktól (remélem amennyire csak lehet) mentesen.
9/9 anonim válasza:
8-as vagyok, elnézést, de eddig nem voltam teljesen tisztában a jelenlegi szavazási rendszerrel, így nem tudtam mit is jelenthetnek a töredékszavazatok. Nos, mivel a helyi egyéni képviselőre adott vesztes voksok is a listára átmennek, így természetesen mindkét szavazatom a Mi Hazánké lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!