FIATALOK! Melyik párttal szimpatizáltok jelenleg Magyarországon?
18 éves korom körül az LMP-vel, utána a Momentummal, manapság az MKKP-vel.
A Momentum mondjuk egy fokkal szimpatikusabb lett újra, hogy végre Donáth Anna vezeti Fekete-Győr helyett, de még mindig nem tudom, hogy mit gondoljak róluk.
26/F
akkor szavazok. fideszes vagyok jelenleg. Lehet, hogy azért is, mert a rokonságom közül szinte mindenki fideszes. Szüleim, keresztszüleim, a távoli rokonok, és mind nagyon rendes emberek. Biztos vagyok benne, hogy ez is közrejátszik és az is, hogy a 60 évesek még mind együtt vannak, mint férj-feleség, és jó családokról beszélek.
Egy barátnőm viszont vérbeli Orbánfanatikus. Nos, náluk viszont a családtagok a régi SZDSZ és MSZP-ből kerülnek ki.
Tehát nem mindeg, hogy az ember hova születik.
Én is családcentrikus vagyok, míg a barántőm nem az. Más példa van előtte.
Na mindegy. Lényeg a lényeg, fidesz és puntkum
Ezt honnan jó búbánatból veszitek, hogy 40+osok szavaznak ilyen kérdéseknél? Én 24 vagyok, és igen, mindenáron a Fideszre fogok szavazni.
Aztán ha nem hiszitek el, vagy annyit tudtok erre reagálni, hogy nyomtok egy nem hasznos értékelést, vagy lefidesztáliboztok, az már a ti bajotok, bennem csak erősíti azt, hogy jó helyre megy az X.
Egyikkel sem, mert látom, hogy aljas, jellemtelen - színészek - ülnek a parlamentben.
Neveletlen kamaszok, akik visszaélnek az állampolgárok érzelmi, értelmi, szokásbeli tudatlanságával, hiszékenységével, kiszolgáltatott állapotával.
Értelmes, gondolkodó, elemző fiatal látja, hogy hatalmi bérencek ülnek a parlamentben.
Üdv: Columbo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!