FIATALOK! Melyik párttal szimpatizáltok jelenleg Magyarországon?
"eltűnjön a balfenéken fideszestől, dékástól, jobbikostól, mi hazánkostól, mindenestől"
Ez pont azért nem működik, mert mindig emelkedett fel egy új párt, ami tisztának indult, csak mivel a magyarok ostobák, ezért általában ugyanoda szavaznak.
Ha pedig ez az új tiszta párt képviselné szeretné a magyarokat, akkor kompromisszumokat kell kötni, és akkor ott tartunk, amivel bajod van.
Viszotn azt is fel kéne fognia az ostoba magyarnak, hogy azért mert ideiglenes megszületik egy szövetség, azonnal nem kompromittálódik egy párt.
Ahogy Amerika is összefogott Szovjetunióval a németek ellen.
Magyarán, van jó pártunk, csak a magyarok hülyék leszavazni rájuk.
"Szerintem illúzió, amit írsz."
Nyitott kapukat döngetsz, hiszen világossá tettem, hogy ez nem kivitelezhető, noha ez lenne az egyetlen megoldás.
"És minden politikusnak mennie kell vagy van olyan, aki esetleg maradhatna, mert jó?"
Ezt fentebb megválaszoltam. Idézem: "
Annyira eldurvult a közbeszéd és elqevult a politika, hogy ezt le kéne tarolni a ptsba *és a mostani gárdából egy kisujj se vehessen részt az új elitben*. "
Jelenleg ez a momentum és mkkp.
Elsősorban a momentum, mivel ők ténylegesen készítenek szakmai anyagokat. Az mkkp lutri olyan szempontból, hogy egy jó pár kérdésben nem lehet tudni, hogy mit gondolnak.
A momemtum számomra komolytalan. Nekik politikával érintőlegesen sem szabadna foglalkozni.
Az MKKP nagy szociális és társadalmi érzékenységről tett tanúbizonyságot, őket el tudom fogadni. Az elméletembe sem zavar bele, hiszen nem tagjai a politikai "elitnek".
"A momemtum számomra komolytalan. Nekik politikával érintőlegesen sem szabadna foglalkozni."
Olyan hosszú választási programot írtak 18-ban, hogy szerintem nem sokan olvasták el, de látszik, hogy komolyan vették a dolgot.
Mitől komolytalan? Inkább tapasztalatlan. De ha új politikai elitet akarsz és a leírásod alapján azt akarsz, akkor az mindenképp tapasztalatlan lesz.
Az olimpiáról is ők kezdeményezték a népszavazást. Nekem komolynak tűnik.
A mkkp igen, mutatott be pár dolgot, viszont vannak kérdések, amiket nem tudunk, hogy hogyan kezelnének, mert ők nem beszélnek ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!