Magyarországon ma megközelítően mennyien szimpatizálnak az Adolf Hitler nevével fémjelzett fasizmussal?
"Adolf Hitler nevéhez a nemzetiszocializmus köthető, nem a fasizmus."
Leszel szíves a kérdésre válaszolni...
"Leszel szíves a kérdésre válaszolni..."
Leszel szíves pontosan feltenni egy kérdést, ha már kiírod ide a nyilvánosság elé.
Nem találtam így hirtelen statisztikákat, hogy a magyar társadalom hány százaléka szimpatizál Hitlerrel és a NSDAP programjával. Valószínűleg elenyésző. 1-2 mozgalmat ismerek, akik igen.
'Ezen az oldalon hemzsegnek annak az ördögnek a mai rajongói és őket is meg kell ugyanúgy büntetni azokkal egyetemben akik tevőleges résztvevői voltak a szörnyűségeknek!'
Ez fura. Én nem látok itt annyi Hitler-imádót. Kétségtelenül van néhány szerencsétlen, aki nácikkal szimpatizál és tagadja az elkövetett bűneiket de nincsenek azok olyan sokan :)
Nulla történelmi ismerettel ilyen kérdést kiírni nem lenne szabad. Javaslom olvass utána Mussolininek, és Hitlernek is. Későbbi mondataid alapján pedig igazából provokatív céllal vetted elő a témát, ami felháboríró és kegyeletsértő is egyben.
Bocsánat, de zsidó emberként nem tudtam ezt szó nélkül elviselni.
"ordog" "fajgyulolo"
fogalmas sincs a Harmadik Birodalomrol,meg Hitlerrol.szanalom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!