Akar ez az ország egyáltalán demokráciát és demokratikus állam lenni?
Figyelt kérdés
Nézem a Magyar Péter eddig ismert elképzeléseit egy esetleges kormányváltásról, nézem azt, hogy a rajongók, hogy viszonyulnak hozzá és mennyire támogatják, hogy a ma létező pártok szűnjenek meg, felmerült bennem a gondolat, hogy akar-e ez az ország egyáltalán szabad és demokratikus lenni?tegnap 06:31
21/22 anonim válasza:
18:
"Van, aki szavaz arra a pártra, ami neked nem szimpatikus, azért, mert ő egyet ért a párt értékeivel, ővele mi lesz, ha megszűnik a pártja?"
Ilyen buta kérdést is régen hallottam!
Hát keres magának egy másikat, amelyik legközelebb áll a megszűnthöz. És ennek sokkal több értelme van, minthogy kismillió párt létezik az egyik oldalon, a másik meg röhögve legyőzi őket akkor is, ha teli van korrpucióval, hatalmaskodással és orrba-szájba szívatja a jónépet.
22/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha nem vagyok elég okos, de én igy működök, nem tudok ellene tenni.
Nem értem, hogy, mi a jó abban, hogy egy demokratikus párt legyen a neve, akármi is, megszűnne. Mi lesz a támogatóival, ha senki sem lép a helyére?
tegnap 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!