Akar ez az ország egyáltalán demokráciát és demokratikus állam lenni?
"Akar ez az ország egyáltalán demokráciát és demokratikus állam lenni?"
Nem akar.
20 évig demokrácia volt. A nép önként és dalolva juttatott hatalomra egy diktátort, majd 4 év múlva önként megerősítette a hatalomban, újabb 4 év múlva ismét .....
Ma is csak azért csökkent le a Fidesz népszerűsége, mert gazdasági problémák vannak. Vagyis a magyar ember olyan, mint a sertés az ólban: amíg jóllakhat, addig se az nem zavarja, hogy be van zárva, sem az, hogy innen egyetlen helyre fogják vinni: a vágóhídra.
14, köszönöm, leirtad, hogy gyakorlatilag nem akarsz demokráciát.
Az semennyire sem demokratikus, hogy nem azt szeretnéd, hogy a te álltalad preferált párt győzzön, hanem, hogy a másik szűnjön meg.
Pedig az előbb még az ellenkezőjét irtad, azt szeretted volna, hogy szűnjenek meg az ellenzéki pártok.
Ez nem túl demokratikus és nem tűnik demokrácia iránti elköteleződésnek.
Egy demokráciának nem arról kellene szólnia, hogy a számodra nem szimpatikus politikai formáció megszűnjön, hanem elsődlegesen, hogy az emberek akarata érvényesüljön.
Van, aki szavaz arra a pártra, ami neked nem szimpatikus, azért, mert ő egyet ért a párt értékeivel, ővele mi lesz, ha megszűnik a pártja?
Jelenleg nem demokráciában élünk, le kell váltani a mostani rendszert, hogy ilyenről lehessen filozofálni.
De nem etetlek tovább dk-s vagy fideszes, nem is tudom milyen troll vagy te.
Hogy én milyen troll vagyok? Én csak, úgy, magyar vagyok.
De attól még úgy gondolom, hogy nem túl demokratikus ez az egész.
Én demokráciát szeretnék ennek az országnak és nem egy pártok nélküli világot, ahol csak a főszereplő személye cserélődhet le esetleg, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!