Szavazz! Mennyire demokratikus ország Magyarország ?
Amíg nem visz el a Fekete Autó a hobbijaimért, addig számomra Demokrácia.
Bár én úgy az 1986-os Magyarországon is el lettem volna, szerintem annál több "demokrácia" csak azoknak kell akiknek az agitálás a hobbija.
Az én aranyszabályom, hogy addig demokrácia egy ország, amíg "Ha megunom a hülyéket, elmehetek"
Ebből a szempontból lehet itt bármi, amíg megvan rá az esély, hogy akinek elege van a dolgokból, az egyszerűen dobbanthat Hegyeshalomnál, addig számomra demokrácia van.
"Hibrid rezsim"
:)))
Ez tipikusan olyan kifejezés hogy tudom jól hogy nincs diktatúra de diktatúrázni akarok, így hát dobjuk be ezt a kitalált szót :)))
Papírok: Hibrid rezsim
Valóságban: Diktatúra
Hibridrezsim ez találó név :DD
Amúgy kb az. Tehát részben demokratikus részben nem.
Abból a szempontból demokrácia van, hogy jogod van a felsoroltakból azt választani amit szeretnél, viszont ők határozzák meg a felsoroltakat.
["Hibrid rezsim"
:)))
Ez tipikusan olyan kifejezés hogy tudom jól hogy nincs diktatúra de diktatúrázni akarok, így hát dobjuk be ezt a kitalált szót :)))]
Na és akkor szerinted itt mi van? Fényes demokrácia vagy inkább hibrid rezsim? Inkább itt te vagy a hülye, aki szerint itt nincs is baj és csak kitalálják a vádakat.
1
Na pontosan az ilyen gondolkodás miatt tartunk itt.
9
Senki nem olyan diktatúrára gondol amilyenről te írsz, amikor ma kijelenti hogy magyarországon nincs demokrácia. Mert papírom demokrácia van el mehetsz szavazni, alapíthatsz pártot, indíthatsz vállalkozást stb. De amikor egy párt hoz meg döntéseket, mert ma ez van és a párt ennyire szoros kapcsolatban áll a bírósággal, ügyészséggel, egyházzal akkor nincs demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!