Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen eredményre...

Szerintetek milyen eredményre lehet számítani ma Tolnában? Tippeljetek

Figyelt kérdés

A mai Tolna 02-es időközi választáson ugyebár a Tisza párt nem állít jelöltet, így az alábbi 6 jelölt indul.

Ágoston Pál Péter: Második Reformkor

Dúró Dóra: Mi Hazánk

Vilcsek Ernő: Független

Dr. Csibi Krisztina: FIDESZ-KDNP

Harangozó Gábor: Független (MSZP)

Takács László: DK

Urnazáráskor majd én is leírom a tippjeimet. Aztán értesítem, aki összességében a legjobban eltalálta az eredményeket. A számoláshoz a „négyzetes hibák módszerét" fogom használni. (Aki akarja, elmagyarázom neki)

Egész számokban tippeljetek, összegük 100% legyen nyilván.

Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet, annak elfogadom a véleményét, de ne trollkodjátok szét. Ez csak egy játék, amiben talán több izgalom lesz a győztes kilétét illetően, mint magán a választáson.😀

jan. 12. 06:00
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Amúgy már meghaladja a részvétel 13:00 kor a 2020-as Fejér megyei ekkorit. Itt 29,1% volt a végleges részvétel, úgyhogy lehet, hogy itt kicsivel 30 fölé megy és nem lesz rekordalacsony. Most 18,01% szavazott eddig, akkor 16,69%
jan. 12. 13:26
 32/40 anonim ***** válasza:
Majd, ha feleszmélnek a rántott hús kóma után, összeszedik magukat a tolnaiak :).
jan. 12. 16:37
 33/40 A kérdező kommentje:
Szerintem már nem nagyon mennek ilyen sötétben, 30-32% lesz szerintem. Reggel azt hittem még alacsonyabb lesz, de azért így se vitték nagyon túlzásba.
jan. 12. 16:46
 34/40 anonim ***** válasza:
Aki el se megy, az fog a legjobban panaszkodni az eredményre utána.
jan. 12. 16:50
 35/40 A kérdező kommentje:
Így szokott ez lenni sokszor, bár most a Tiszások közül akik otthon maradtak, lehet, hogy nem így élik meg.
jan. 12. 17:00
 36/40 anonim ***** válasza:

Szólhatott volna pszichopeti nekik, hogy a jó nekik most, ha mentálisan gyengítik a fideszt, mert a polgármesterek ukazba kapták orbántól, hogy mindenhol meglegyen a 60%, különben nem lesz támogatás.

Közben meg mióta hülyitik a népet az M9-cel? Még azt is leállitották 12 éve, amit Simicska épített Bácsban.

A legolcsóbb azingatlan árak is kb. ebben a körzetben vannak,mert itt a legnagyobb kb a népesség csökkenés is.

Ennyi volt a fidesz támogatás eddig is. Köszi fidesz.

jan. 12. 17:07
 37/40 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy tényleg van abban valami, hogy azt mondhatta volna MP, hogy menjenek el szavazni az általuk legszimpatikusabbnak tartott ellenzéki jelöltre, vagy akár csak azt, hogy szavazzanak saját belátásuk szerint a Tiszások. Így a fidesz gyengébben szerepelt volna, de a Tisza sem kockáztatott volna meg egy vereséget, és nem is kellett volna egy konkrét jelölt mögé beállnia.
jan. 12. 17:21
 38/40 A kérdező kommentje:

Az én tippem (játékon kívül):

Dr. Csibi Krisztina 62%

Dúró Dóra 16%

Egyéb: 22% (DK 12%, MSZP 5%, 2RK 3%, Vilcsek 2%)

Csak Csibi és Dúró eredményét fogom figyelembe venni, mert ő rájuk tippelt mindenki. Szerintem a 29-es tippelő fog nyerni, de meglátjuk.🙂

jan. 12. 18:59
 39/40 anonim ***** válasza:

38) Majdnem bejött.

Fidesz 63%

Mh 22%

jan. 12. 19:35
 40/40 A kérdező kommentje:

#39 Te voltál a 29-es is? Ügyes voltál! Szerintem már kijelenthető, hogy a kemény 3 tippelő közül te nyerted.

Többieknek is köszi!

jan. 12. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!