Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen eredményre...

Szerintetek milyen eredményre lehet számítani ma Tolnában? Tippeljetek

Figyelt kérdés

A mai Tolna 02-es időközi választáson ugyebár a Tisza párt nem állít jelöltet, így az alábbi 6 jelölt indul.

Ágoston Pál Péter: Második Reformkor

Dúró Dóra: Mi Hazánk

Vilcsek Ernő: Független

Dr. Csibi Krisztina: FIDESZ-KDNP

Harangozó Gábor: Független (MSZP)

Takács László: DK

Urnazáráskor majd én is leírom a tippjeimet. Aztán értesítem, aki összességében a legjobban eltalálta az eredményeket. A számoláshoz a „négyzetes hibák módszerét" fogom használni. (Aki akarja, elmagyarázom neki)

Egész számokban tippeljetek, összegük 100% legyen nyilván.

Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet, annak elfogadom a véleményét, de ne trollkodjátok szét. Ez csak egy játék, amiben talán több izgalom lesz a győztes kilétét illetően, mint magán a választáson.😀

ma 06:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Cak a Dóji néni.
ma 06:06
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Tuti, hogy a Tisza fog győzni, hiszen ARAD!
ma 06:09
 3/22 A kérdező kommentje:

Valóban a Tisza fog, mondván a többség tuti nem megy el szavazni és azok ugyebár biztos mind Tiszások. Amúgy sejtettem hogy NP nem fog kockáztatni most, talán jobban tette, hogy nem indulnak.

„Dóji nénire" amúgy nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz össze.

Na de vannak konkrét tippjeitek?

ma 06:13
 4/22 A kérdező kommentje:

A „biztos mind Tiszások"-at idézőjelben értem. Hogy majd a Tisza ezt kommunikálja nyilván.

Np=MP

ma 06:16
 5/22 anonim ***** válasza:

Dóri nene a Döbrögi közből származik, azt mondják. Úgyhogy ott biztos megválasztják.

Meg a tiszacipősök se maradnak otthon, hanem Dórikára savazzanak, hogy befosassák o1g-t egy kicsit egy évre, hogy még nagyobb hülyeségeket mondjon.

ma 06:29
 6/22 A kérdező kommentje:
Komolyan megnyerné szerinted? Abban van valami, hogy sok tiszás szavazott Mi Hazánk megyei listára, de szerintem a nagy részük otthon marad. Ettől függetlenül pártjához képest jó eredményt fog elérni szerintem.
ma 06:33
 7/22 anonim ***** válasza:
Ha átlag reszvetel lenne tiszásokkal (bárkire szavaznanak) a fidesz nem kapna többet 30%-nál. Ha otthon maradnak sokan, meglesz nekik 50-60 is. Nagyon számítanak a 60 feletti eredményre. Ez alatt minden kudarc nekik, ezért kell szavazni és nem otthon maradni.
ma 06:46
 8/22 A kérdező kommentje:

Szerény megérzésem, hogy 60 felett lesznek úgy 25-30% részvétel mellett. Időközin eleve nem szokott magas részvétel lenni max 40-45%.

De ha Igazi így választás méretű részvétel lenne, akkor is ez az egyik legfideszesebb körzet. Potápi 62%-a után most is legalább 45-55% fideszre szavazna.

ma 06:49
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

Nincs valódi jelentősége a mai napnak. Arra jó lenne, hogy igazi belharc indulhatna el a fideszen belül, mert annyi kapcsolatuk a valósággal már nincs, hogy lássák az igazi okokat. Nem is lenne szabad a vezérnek ilyent mondani.

A trend magától amúgy sem áll meg, hogy rendesen mennek lefelé, akár mi lesz ma vagy a köv. bő 1 évben.

ma 06:56
 10/22 A kérdező kommentje:
Van benne igazság. A csúcson már túl vannak, de ettől függetlenül még 1-2 ciklust vihetnek, utána meg már ki tudja mi lesz...
ma 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!