Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen eredményre...

Szerintetek milyen eredményre lehet számítani ma Tolnában? Tippeljetek

Figyelt kérdés

A mai Tolna 02-es időközi választáson ugyebár a Tisza párt nem állít jelöltet, így az alábbi 6 jelölt indul.

Ágoston Pál Péter: Második Reformkor

Dúró Dóra: Mi Hazánk

Vilcsek Ernő: Független

Dr. Csibi Krisztina: FIDESZ-KDNP

Harangozó Gábor: Független (MSZP)

Takács László: DK

Urnazáráskor majd én is leírom a tippjeimet. Aztán értesítem, aki összességében a legjobban eltalálta az eredményeket. A számoláshoz a „négyzetes hibák módszerét" fogom használni. (Aki akarja, elmagyarázom neki)

Egész számokban tippeljetek, összegük 100% legyen nyilván.

Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet, annak elfogadom a véleményét, de ne trollkodjátok szét. Ez csak egy játék, amiben talán több izgalom lesz a győztes kilétét illetően, mint magán a választáson.😀

ma 06:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem valószínű a köv. ciklus. Nézd a trendet és még csak gyorsulni fog.
ma 07:02
 12/26 A kérdező kommentje:
Meglátjuk. De nekem úgy tűnik, a Tisza nem tud benyúlni a fidesz törzsszavazók közé, és a régi ellenzék sem fog teljesen lenullázódni. Talán bizonytalanokat még szólíthat. Meg persze más is bizonytalanodhat el, aki eddig nem tiszás volt, de idő, mire azokat a Tisza megszólítja, ha neg tudja egyáltalán.
ma 07:06
 13/26 anonim ***** válasza:

Van egy komoly %, aki arra szavaz, akit erősebbnek gondol és Pszichopati-nak jó ehhez a beszélőkéje, hogy elhitesse.

Orbán meg egyre jobban szétesik, különösen nyomás alatt.

Meg már most elég sokan komolyan megutálták sztem, csak úgy zsigerből. Mint annak idején ferit.

Marad az etnikum meg a nyugdíjasok, de ők is látványosan szegényednek.

ma 07:12
 14/26 Mad Max2 ***** válasza:

Nyílvána fideszes fog nyerni

Valószínüleg nagyon alacsony lesza részvétel.

Amugy teljesen mindegy(tényleg mindegy) hogy mosta következő 1 évre ki űl be a parlamentbe, a fidesznek igy is ugy is meg van a 2/3, Max annak lesz jó akit megválasztanak lesz egy jól fizető állása, ahol nem kell csínálnia semmit és jön a havi 2-3 millió!

Teljesen érdektelen eza választás szerintem.

A fidesznek is!

ma 07:47
 15/26 A kérdező kommentje:
Egyetértek tulajdonképpen. Na de ha már ennyien válaszoltok, akinek van ideje és kedve, írjon konkrét tippeket. Kíváncsi vagyok, mások hogy látják a konkrét esélyeket.
ma 07:52
 16/26 anonim ***** válasza:

Dóri:27

Kriszti:45

A többi nem számít.

ma 08:04
 17/26 A kérdező kommentje:
Hát jó! Köszi a tippet! DK-s szerinted mennyit ér el? Ő még talán látszana egy diagramon.
ma 08:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem érdekel. A Dóri a szerelmem.
ma 08:15
 19/26 A kérdező kommentje:
Okés
ma 08:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem ebbe a körzetbe lakok, de Vilcsekre szavaznék, most megmutathatná, mire képes, ha bekerül az országházba. A fizetése 90%-ról lemondana, közügyre fordítaná és nem pártérdekeket érvényesítene, hanem a szavazók érdekeit.
ma 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!