Szerintetek milyen eredményre lehet számítani ma Tolnában? Tippeljetek
A mai Tolna 02-es időközi választáson ugyebár a Tisza párt nem állít jelöltet, így az alábbi 6 jelölt indul.
Ágoston Pál Péter: Második Reformkor
Dúró Dóra: Mi Hazánk
Vilcsek Ernő: Független
Dr. Csibi Krisztina: FIDESZ-KDNP
Harangozó Gábor: Független (MSZP)
Takács László: DK
Urnazáráskor majd én is leírom a tippjeimet. Aztán értesítem, aki összességében a legjobban eltalálta az eredményeket. A számoláshoz a „négyzetes hibák módszerét" fogom használni. (Aki akarja, elmagyarázom neki)
Egész számokban tippeljetek, összegük 100% legyen nyilván.
Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet, annak elfogadom a véleményét, de ne trollkodjátok szét. Ez csak egy játék, amiben talán több izgalom lesz a győztes kilétét illetően, mint magán a választáson.😀
Van egy komoly %, aki arra szavaz, akit erősebbnek gondol és Pszichopati-nak jó ehhez a beszélőkéje, hogy elhitesse.
Orbán meg egyre jobban szétesik, különösen nyomás alatt.
Meg már most elég sokan komolyan megutálták sztem, csak úgy zsigerből. Mint annak idején ferit.
Marad az etnikum meg a nyugdíjasok, de ők is látványosan szegényednek.
Nyílvána fideszes fog nyerni
Valószínüleg nagyon alacsony lesza részvétel.
Amugy teljesen mindegy(tényleg mindegy) hogy mosta következő 1 évre ki űl be a parlamentbe, a fidesznek igy is ugy is meg van a 2/3, Max annak lesz jó akit megválasztanak lesz egy jól fizető állása, ahol nem kell csínálnia semmit és jön a havi 2-3 millió!
Teljesen érdektelen eza választás szerintem.
A fidesznek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!