Szerintetek milyen eredményre lehet számítani ma Tolnában? Tippeljetek
A mai Tolna 02-es időközi választáson ugyebár a Tisza párt nem állít jelöltet, így az alábbi 6 jelölt indul.
Ágoston Pál Péter: Második Reformkor
Dúró Dóra: Mi Hazánk
Vilcsek Ernő: Független
Dr. Csibi Krisztina: FIDESZ-KDNP
Harangozó Gábor: Független (MSZP)
Takács László: DK
Urnazáráskor majd én is leírom a tippjeimet. Aztán értesítem, aki összességében a legjobban eltalálta az eredményeket. A számoláshoz a „négyzetes hibák módszerét" fogom használni. (Aki akarja, elmagyarázom neki)
Egész számokban tippeljetek, összegük 100% legyen nyilván.
Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet, annak elfogadom a véleményét, de ne trollkodjátok szét. Ez csak egy játék, amiben talán több izgalom lesz a győztes kilétét illetően, mint magán a választáson.😀
Jó duma a 90%, az ilyeneket beszopja az emberek egy része, szerencsére kicsi része.
Pszichopeti is fog ilyen léptékű dolgokat mondani az idén, tőle hatásosabb lesz.
A Tisza nem indul, nincs egy jelölt sem, aki igazán egyszemélyben tudná képviselni a nemFidesz-t, a DK és az MSZP külön indul, az MSZP pártlogó nélkül, függetlenként indul, van 1 valóban függetlennek tűnő jelölt, akiről Tolnán kívül valószínűleg kevesen tudják, hogy mennyire ismert vagy népszerű a környéken.
Ez azt jelenti, hogy nem igazán tudok honnan kiindulni az esélylatolgatásban. Szóval próbáltam valahonnan kiindulni, de inkább csak vaktában tippelgetni sikerült.
Amit bátran ki tudok jelenteni, hogy nagy valószínűséggel a Fidesz nyer, és Dúró Dóra minimum 15%-ot szerez, és ő lesz a legjobb eredményt elérő ellenzéki jelölt.
2% Ágoston Pál Péter: Második Reformkor
30% Dúró Dóra: Mi Hazánk
6% Vilcsek Ernő: Független
42% Dr. Csibi Krisztina: FIDESZ-KDNP
11% Harangozó Gábor: Független (MSZP)
9% Takács László: DK
24 kérdező,
lövésem sincs mennyire népszerű Vilcsek.
Én ilyesmikből próbáltam kiindulni, hogy vannak-e pártlogók, mik a pártlogók, nincs most egy nagy nemFidesz opció, hanem több kissebb ellenzéki jelölt van, a Fidesznek nincs egy főellensége ott, aki miatt mindenképpen a Fideszre kellene szavazni, a Fidesz 2/3-át most nem fenyegeti ez a választás, a Mi Hazánk 15-20%-os támogatottságot mutatott fel vidéken júniusban, Dúró Dóra országosan is ismert, a környékről is származik.
Pártlogók tekintetében inkább az országos trendekből próbáltam kiindulni, ami egy helyi választásnál eleve nagyon pontatlan kiindulási pont.
Tehát minden próbálkozásom ellenére szinte csak tippszmixőni sikerült.
3 tippem van, amiben 90%-ig biztos vagyok:
1) A Fidesz fog nyerni (de hogy mennyi %-kal, azt nem tudom)
2) Dúró Dóráé lesz a legjobb ellenzéki eredmény
3) Dúró Dóra 15% fölött fog teljesíteni (de hogy hány %-kal, azt nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!