Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok baloldali belpesti mit...

Sok baloldali belpesti mit izél azon, hogy a TISza őket sehogy nem képviseli ezért akkor inkább senkire sem szavaznak?

Figyelt kérdés
Nem az a célja minden magyarnak, hogy évszázadunk legkorruptabb kormánya végleg megbukjon, Orbán és sleppje pedig rács mögé kerüljön nemzetárulásért, a magyar emberek tönkretételéért?

tegnap 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam izélni azon.
tegnap 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenki azt csinál amit akar, illetve azt izél amit akar.
tegnap 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Prüntyőke csak tovább akar lopni. Ilyen jellemtelen pondróra meg nem szavazkok
tegnap 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezeket honnan szeded?
tegnap 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Legalább bekerülnek a kutyák az OGY-be!

Akik nagyon a saját elveik és ideológiáik mentén fogják fel a politikát, mondhatni fundamentalisták, azok hajlamosak lehetnek erre. Én ezért nem vetem meg őket, mert eddig én is így tettem. De most lehet arra kéne koncentrálni, hogy gyengítsük a kiskádárt.

tegnap 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb magyarnak most az a célja, hogy az őrült Pszicho Peti ne kerüljön hatalomra.
tegnap 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogy a Tisza nem az amerikai demokrata párt magyar klónja akar lenni. Akik ilyet akarnak, azoknak ott a Momentum.
tegnap 19:29
 8/8 A kérdező kommentje:
En Momentumos voltam sokaig meg termeszetesen mindig a Fidesz ellen szavaztam, mint minden ertelmesen gondolkodo. De most be kell latni, hogy az egyeduli eselyunk a Tisza.
tegnap 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!