A Tisza Párt tagjai, képviselőjelöltjei között baloldaliak is vannak?
Még semmilyen szinten nem kristályosodott ki, hogy kik és mit akarnak ezen a néven a magyar politikában. Nem a politikai teljesítményük, hanem a kormányváltó választói hevület viszi őket a nyilvánosságba. Olyan ez, mintha valaki azt mondaná, hogy váltsuk le az egész magyar válogatottat szövettségi kapitányostul, játékosokkal együtt, mert sz*rok és itt vagyok én, meg a játekoskeretem, majd mi megmutatjuk. Tömegek követelik, hogy hadd mutassák meg, de még egy edzőmeccset sem látott tőlük senki, még csak egy játekost sem láttunk mondjuk a füvön dekázni.
Lehet, hogy tényleg jobbak lesznek, lehet, hogy nem, de, hogy milyen rendszerben fognak kifutni a pályára, azt még nem tudjuk
Mi a tököm az a Tisza Párt???
Egy nagy semmi!
"ma 08:04"
Gratulálok! Te is benne vagy mostantól a "válaszolók" közt. :XD
De ez is mérföldekkel jobb, mint akikről biztosan tudjuk hogy szarul vezették az országot az elmúlt 14 évben, nem?
"ma 17:19"
Nem jobb...
Fingjuk nincs egy teljes Ország vezetéséről. Ez nem sértés, hanem tény!
Most 2 út van előttünk:
1. Marad a FIDESZ, de közben lassan erősödik az ellenzék. Tapasztalatot szereznek az Ország irányításában, mert benne vannak a "fazékban". És felkészülten, idővel átveszik az Országot.
2. Megbuktatjuk a FIDESZ-KDNP-t, és utána minimum 1-2 évig káosz lesz az Országban. És nincs rá garancia, hogy ne ismétlődjön meg , amit a NER művelt...
Mi Hazánk Mozgalom, és az MKKP az alternatíva. Hogy nem illik össze a kettő? De igen! Az MHM-ben van pár "Ultra-jobbos", de a szimpatizánsok 99%-a nem ilyen. Mi nyitottak vagyunk, és a "Kutyapártiak" is hasonlóan.
Összejön ez, csak kell még pár év kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!