Sulek Péter kérdése:
A "baloldali" értékeket hogyan lehetne jól/jobban képviselni ?
Figyelt kérdés
Alap gondolatok/értékek,amit Dk, Momentum, Mszp, képvisel arra szerintem szükség lenne. Hogyan lehetne jobban képviselni, ezeket az értékeket? Min/és hogyan kellene javítani szerintetek? Köszönöm a vàlaszokat, szép estét kívànok#ötlet #Baloldali politika javítàsa
2024. jún. 15. 22:59
1/18 anonim válasza:
Én nem látok rá lehetőséget most magyarországon. demokratizálódás után jó eséllyel újjáépülhet egy balldal is. A fideszt viszont nem fogja váltani baloldali kormány, ez mostanra 100% lett.
2/18 anonim válasza:
sehogy, ezek az értékek nyugat európaiak, amerikaiak.
közép-kelet európában ez nem járja.
3/18 anonim válasza:
Szerintem nincs igény erre Magyarországon, ahogy a mellékelt ábra mutatja.. Egyébként az EP-ben 22 helyet veszített a Renew Europe és a zöldek is nagyjából ennyit vesztettek. Azaz a baloldal Európa-szerte is kezd gyengülni. Ehhez képest a jobboldali Néppárt 14 helyet szerzett.
4/18 anonim válasza:
Magyarországon sehogy, a magyar egy elmaradott, buta, oroszokhoz hasonlító nép. Meg kell hagyni őket szegénységben, gyűlölködésben és minél jobban kifosztani, tönkretenni őket.
Ennyire futja a magyaroktól sajnos.
6/18 anonim válasza:
5# Nem igazán, mivel én úgy döntöttem hogy nem akarok abban a putriban élni és elköltöztem külföldre. A legtöbb magyar még egy X-et se képes máshova húzni az agymosástól, nem hogy új életet kezdjen külföldön.
7/18 anonim válasza:
igen tudjuk hogy a magadfajták mindig külföldre költöztek és onnan írnak. csak kicsit hazaugrotok köpködni. ja nem.
8/18 anonim válasza:
"Alap gondolatok/értékek,amit Dk, Momentum, Mszp, képvisel arra szerintem szükség lenne"
Ezek nem baloldali ertekek, hanem a soha egy napot nem dolgozott, bekepzelt, diplomas eloskodok ertekei.
40F incel
9/18 anonim válasza:
8# Ahogy elnézem nálatok az oktatáshoz való alapjog tényleg nem létezik.
10/18 anonim válasza:
Szia Incel. Ismerős vagy az asztrológia topicból 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!