A baloldali/liberális pártok nem veszik észre, hogy amit képviselnek az nem kell a szavazóknak?
Nem azért kapnak ki, mert nem kell a szavazóknak ez, hanem azért, mert a fidesz folyamatosan hazudozik róla.
Sokan pedig fideszes médiát fogyasztanak.
„Sokan pedig fideszes médiát fogyasztanak.“
Az ellenzékiek is? Tehát akkor a fidesz szavazók nagy része ellenzéki szavazó, csak megtéveszti õket a fidesz média?
Kíváncsi lennék hogy az átlag fideszes egyáltalán ismeri-e más pártok politikáját... Na mindegy.
Egyébként szarfészek vagyunk, így jó hogy itt nem téma az emberi jog. Nyugaton, az élhető, jó oktatással rendelkező, fejlett világban lehet téma a mondjuk a melegjogok, de mi már a lepusztult kelethez tartozunk ilyen téren; itt max az ukránozás, cigányozás, zsidózás, bzizás a színvonal.
"Kíváncsi lennék hogy az átlag fideszes egyáltalán ismeri-e más pártok politikáját."
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy átlagember mennyire ismeri bármely párt politikáját/programját.
Legtöbben szerintem csak szimpátia alapján szavaznak, vagy gyűlöletből, mert a másik mindig jobb alapon.
"Egyébként szarfészek vagyunk, így jó hogy itt nem téma az emberi jog. Nyugaton, az élhető, jó oktatással rendelkező, fejlett világban lehet téma a mondjuk a melegjogok, de mi már a lepusztult kelethez tartozunk ilyen téren;"
Ezt mondod addig, amíg csak az otthoni viszonyokat ismered.
Németeknél megvannak ugyanezek a bzizós rétegek. Nekem is jött egy orbánt éltetni. Leállítottam annyival, hogy én megélem az aktuális német politkát, ő a magyart nem.
Az ellenzék a nyugatot probalja majmolni ergo mert ott jobb az eletszinvonal viszont tévesen
mert nem a mostani nyugati politikai berendezkedés az amit utanozni kéne ez inkabb elrettentő destruktív példa.
Amit lehetne csinalni az a 50-60 as évek nyugati politikai döntések mert az volt az ami felemelte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!