Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy Péter...

Mit szóltok hozzá, hogy Péter nyíltan elvenné a határon túliak szavazati jogát?

Figyelt kérdés

[link]

Sőt odáig megy h azt mondja h ellopják a pénzt azzal h felveszik Orbán fele támogatást és h mi vagyunk büntetve az adokkal és a 27 %os áfával....

jan. 9. 14:57
1 2 3 4
 31/34 progizo ***** válasza:
0%

#30.: "idegen lakcímen lakó állampolgár nem jogos hogy szavazhat"

És ez szerinted csak magyar sajátosság, vagy más ország is felhozható rá példaként?

Ha Kárpát-medencei magyar egységet akarunk, akkor minél több értelemben politikai egységgé kell tenni ezen régió magyarságát.

A többi pártnak is ugyanúgy megvan az esélye, hogy magát propagálja az elszakított magyar közösségekben, hogy szavazatokat gyűjtsön. De a ballibek ehelyett inkább a magyarság megosztásán munkálkodtak, és most azon mérgelődnek, hogy a határon túliak ezek után miért nem rájuk szavaznak?

"Mondj már bármit amit a fidesz kormány tett afelé hogy visszaszerezzük elszakított területeinket!"

Mi közöm nekem a Fideszhez? Tudom, hogy azok csak kihasználják a nemzeti szólamokat és egy álhazafi párt. Ennyi.

jan. 14. 09:20
 32/34 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes!
jan. 24. 09:52
 33/34 anonim ***** válasza:

"De a ballibek ehelyett inkább a magyarság megosztásán munkálkodtak, és most azon mérgelődnek, hogy a határon túliak ezek után miért nem rájuk szavaznak?

...

Mi közöm nekem a Fideszhez?"

Nekem mi közöm a ballibekhez?

"Ha Kárpát-medencei magyar egységet akarunk, akkor minél több értelemben politikai egységgé kell tenni ezen régió magyarságát."

Jakab Péter (akiről a kérdés is szól) egykori jobbikosként nyilván maga is azt szeretne, egységet.

Mégis azt vallja hogy nem helyes választójogot adni minden magyarnak.

Én például akkor sem éreznék jogot Budapesti polgármesterre szavazni vidéki lakosként, ha amúgy Budapestről származnék. De attól még adott esetben tekinthetnék magamra ugyanúgy Budapestiként

Az egységért egészen más formában kellene kiállni, és amíg erre nem képes a hatalom, addig az egész nem más mint hatalomtechnikai eszköz, nem nemzetegyesítő.

Más formát kell találni amivel valóban kiállnak a magyarság mellett, nem pedig a kormánypárt bázisát kéne ezzel is bővíteni

jan. 24. 10:33
 34/34 anonim ***** válasza:
#33 Nem említetted, pedig szerintem esélyes, hogy akartad is, hogy a megosztás inkább a kormánypropaganda következménye, ebbe az a bizonyos körülíratlan "ballib" massza csak asszisztál, mert abban van a stabil lóvé, pontosabban anélkül ennyi se lenne. És értesd meg ezt azzal, akinek az orra előtt van évtizedek óta ez, hol ilyen, hol olyan színekben, egyre pofátlanabbul, egyre gátlástalanabbul, egyre több kárt halmozva a tényleges nemzetnek.
jan. 24. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!