Mit szóltok hozzá, hogy Péter nyíltan elvenné a határon túliak szavazati jogát?
Figyelt kérdés
Sőt odáig megy h azt mondja h ellopják a pénzt azzal h felveszik Orbán fele támogatást és h mi vagyunk büntetve az adokkal és a 27 %os áfával....
tegnap 14:57
11/27 DK-s válasza:
Az első épeszű megnyilvánulása. Kitől lopta az ötletet? 🤣
12/27 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de ha elvesztjük a határon túli magyarokat, akkor végképp aláírtuk az ország végrendeletét. Magyar Péter ahelyett, hogy az arrogáns futurisztikus képzelgéseit osztogatja nyíltan a tiktokon, ahelyett inkább elmehetne Romániába és megnézni a valóságot, megtapasztalni az ottani magyarok vendégszeretét! Azok a magyarok semmivel sem kevesebbek nála. Egyetlen bűnük az volt, hogy a világháborút követően a határvonal mögé kerültek.
13/27 anonim válasza:
#12 Mesélj, a kérdező által megosztott videó hányadik perc hanyadik másodpercénél tűnt fel Magyar Péter? Mert én nem láttam, de biztosan azért, mert vaksi vagyok.
14/27 anonim válasza:
A kérdést azért remélem tudod értelmezni?!
15/27 anonim válasza:
Én igen, neked, meg valószínűleg más válaszolóknak azonban annál kevésbé megy.
16/27 anonim válasza:
Tiszás vagy? Akkor nincs több mondanivalóm.
17/27 anonim válasza:
#16 Elmeséled nekünk, hogyan kapcsolódik ez a kérdés Magyar Péterhez vagy a Tiszához?
18/27 anonim válasza:
Azon kívül persze, hogy nyilvánvalóan a több elérés kedvéért, amúgy teljesen indokolatlanul megjelölésre került a kulcsszavak között
19/27 anonim válasza:
Nézd, az hogy nem hallottál még Magyar Péterről és a Tiszáról az nem az én problémám. De akkor nem tudom, hogy miért szólsz hozzá. Ez egy politikai fórum. Ha hozzá szeretnél szólni, akkor elvárható, hogy tisztában legyél a dolgokkal.
20/27 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣 Sírok.
Félelmetes ez a sötétség. Mivel hozzád hasonló félanalfabétából van még az országból pár millió, azt kell mondjam, megérdemeljük jövőre a sokadik kétharmadot, de akár a négyötödöt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!