Helyes az állampolgárság számukra, de mivel nem itt élnek, így nincs sok közük a magyar politikai élethez, szavazati joguk nem szabadna hogy legyen. Majd ha ideköltözik valaki közülük azonnal szavazhassanak, addig mi köze hozzá?
tegnap 15:06
4/27 anonim válasza:
Na látod azt én is elvenném. Semmi közük Romániában, Szerbiában, hogy mi hogy élünk és mennyit adózunk Magyarországon. Ez az egyetlen dolog amivel egyetértettem Gyurcsánnyal. De akkor ezek szerint most már nem Gyurcsányt kell támogatnom, hanem Magyar Pétert!
tegnap 15:06
5/27 anonim válasza:
Támogatom. Én azét is elvenném, aki nem lakik életvitelszerűen itt.
Érdekes volt a mostani választásoknàl is, hogy 150en voltak kis Kádárkockákba belejentve. Az életben csak 1x jártak a faluban,mikor szavaztak.
tegnap 15:08
6/27 anonim válasza:
Egyébként régen még a Fidesz is ezt mondta, Áder is azt mondta hogy ne szavazhassanak a határon túliak, mert az csak beszennyezné a választásaink tisztaságát, csak ezt elfelejtetted már?
És igaz is lett. Megveszik őket kilóra, 100 ezer forintos évkezdési támogatás a magyar adófizetők pénzéből. Menjenek már a k. anyjukba!
tegnap 15:09
7/27 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, a válaszadók közül mennyien ültek fel a "clickbaitnek", és gondolták azt a video megtekintése nélkül, hogy Magyar Péterről van szó 🤣
tegnap 15:15
8/27 progizo válasza:
Ebből is látszik, hogy magyar a magyarnak ellensége és fontosabb a populista óhajok kielégítése, mint az összmagyar sorskérdések megoldása. Ilyen szempontból meg is érdemeljük Trianont és annak minden gazdasági, geopolitikai, demográfiai következményét. :-(
tegnap 15:17
9/27 anonim válasza:
Teljesen idióta. Saját maga előtt zárja be a kapukat, de hát nem is várunk mást ettől a Pétertől. Már sokszor bizonyította, hogy teljesen alkalmatlan a politikai pályafutása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!