Mit szóltok hozzá, hogy Péter nyíltan elvenné a határon túliak szavazati jogát?
Sőt odáig megy h azt mondja h ellopják a pénzt azzal h felveszik Orbán fele támogatást és h mi vagyunk büntetve az adokkal és a 27 %os áfával....

#22 Azt még mindig nem árultad el, miért értékeztél MAGYAR Péterről és általad vélt elgondolásairól a #12 hozzászólásodban.
A kérdés ugyanis JAKAB Péterről szól.

A kérdés Magyar Péterről szólt és a böszme állításairól! Te tényleg nem tudsz egy egyszerű kérdéskiírást értelmezni?
Idézzem be, akkor jobban megy?
"Mit szóltok hozzá, hogy Péter nyíltan elvenné a határon túliak szavazati jogát?"
"#politika #lopás #válság #korrupció #határon túli #Magyar Péter"

#26.: "Milyen jogon ugatnak bele külföldről az ország belügyébe?"
A Kárpát-medencei részek közös magyar hazánk elszakított részei, közelkülföldje.
És bizonyára az csípi a szemeteket, hogy az ottaniak (egy része) nem a ballibeinkre szavaz. Pedig ballibeink is kihasználhatták volna a helyzetet, hogy magukat népszerűsítsék köztük, persze nem úgy, hogy nagy "européerségük" közepette a trianoni gúnyhatárok bebetonozásán meg az elszakított nemzetrészek eltaszításán munkálkodnak.
"Én se szavazok se Romániába, se Szerbiába, se Ukrajnába, se Szlovákiába. Nem is lenne képem belepofázni úgy hogy nem én viselem a döntésem következményeit."
Én viszont szívesen tenném ezt, főleg annak tudatában, hogy ezek a "kedves" országok milyen brutálisan beavatkoztak hazám dolgaiba azzal, hogy elszakították területének 2/3-át, és máig megszállásuk alatt tartják.

"A Kárpát-medencei részek közös magyar hazánk elszakított részei, közelkülföldje."
Ez semmin nem változtat, idegen lakcímen lakó állampolgár nem jogos hogy szavazhat. S igen, a külföldre emigráltaknak sem kéne járjon.
"És bizonyára az csípi a szemeteket, hogy az ottaniak (egy része) nem a ballibeinkre szavaz"
Mivel sosem voltam ballib támogató ezért ez nem zavarhat.
"nagy "européerségük" közepette a trianoni gúnyhatárok bebetonozásán meg az elszakított nemzetrészek eltaszításán munkálkodnak."
A fidesz ugyanezt csinálja. De légyszives cáfold már meg!
Mondj már bármit amit a fidesz kormány tett afelé hogy visszaszerezzük elszakított területeinket! De akár ennek a szándéknak a kifejezését láthattuk tőlük? Konkrétan? Egy ilyen momentumra sem emlékszem
Nyilván azért mert a fidesz sosem volt jobboldali valójában, csak magára aggatta a jobboldali címet egy elvtelen populista szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!