A fideszesek miért reménykednek abban, hogy a korrupt Rogánt majd pár hét múlva autómatikusan leszedik a szankciós listáról?
Figyelt kérdés
Egyrészt ezredrangú kérdés, hogy egy balkáni ország korrupt hírhamisítás felelőse mikor kerül le a listáról. Szerintem van ezernyi más megoldandó probléma jelenleg az USA-ban. Miért pont ezzel foglalkoznának először? Vagy majd a csüngőhasú leszól a barátjának? Először is Rogannak bizonyítania kell, hogy nem bűnös, nem korrupt. Hajrá!ma 11:06
1/9 anonim válasza:
Mert ez várható. Rogánnak semmit nem kell bizonyítania, a vádlónak kéne bizonyítania, ez nem jött össze.
2/9 anonim válasza:
Mert ez lesz...
Ugyanis az egész egy politikai bosszú a még 11 napig regnáló f@szok részéről.
3/9 A kérdező kommentje:
Semmi bosszú nincs ebben, plusz nem csak Rogán van rajta. Nagyon helyes, az ilyen bűnözőt nem szabad pozícióba tenni, hanem börtönre kell ítélni.
ma 11:22
4/9 anonim válasza:
3# igen....?
Én elolvastam, miért került fel...az Átlátszó lehozta.
Semmi konkrét, bizonyítható nincs egyik ügyben sem, szokás szerint.
De ha neked, vagy Bidennek, Pressmannek konkrét bizonyítékai vannak Rogán Antal ellen, tessék feljelentést tenni!!!
5/9 anonim válasza:
Mert végtelenül buták, csak szurkolnak és gyűlölködnek és nem látják hogy semmilyen személyes hasznuk nem lesz se nekik sem társadaloknak abból hogy kgbTóni feketelistás vagy sem.
7/9 anonim válasza:
3: Ha leveszik majd a listáról, elfogadod, hogy nem bűnöző, és bocsánatot kérsz?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem. Mert ahhoz indoklas kell, hogy levegyék. Rogannak meg évek óta rosszul áll a szénája, csak ti ezt nem veszitek észre.
ma 12:23
9/9 anonim válasza:
Egyrészt nem balkáni ország vagyunk.
Másrészt meg Trump egyik fő szövetségese Orbán Viktor.
Harmadrészt Rogán nem bűnöző.
Konklúzió:
Rogánt ki fogják venni a listáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!