Miért nem lehet ilyen jó körülmények mellett a fideszre szavazni?
> Ezeknek mi kellene még?
Leírtad a válaszban: Elégséges szintű munkakörülmények. Attól, hogy elfogadható fizetést kapnak, attól még nem lesznek elérhetőbbek a gyógyszerek, nem jut egy nővérre kevesebb beteg (amennyit tisztességes módon el tudna látni), nem lesznek a betegek sem elégedettebbek.
Az egészségügyi dolgozók bére nem minden. A kormány – ha nő az elégedetlenség – azért igyekszik elsőként mindig ezen javítani, mert akkor azért tényleg vannak azok az eü. dolgozók, akiket ez lecsendesít annyira, hogy nem hangosan, hanem magukban elégedetlenkednek. És ezt persze a betegek szívják meg leginkább.
"sbo-n dolgozó nővér havi 1 ügyelettel hazavisz 8-900 ezret, az orvos 2 millió nettó felett."
Persze 😃
Nálunk a fél rokonság EÜ-ben dolgozik, egy sincs köztük, aki nettó 600 fölött keresne, 500 fölött is csak a lányom, meg a veje. A lányom havonta 3x ügyel.
#13 ha így volna nem írnád azt, hogy a fél rokonságod ott dolgozik. Azért hihető, a 8-900 eft netto, mert az sbo kiemelt eü ellátásnak számít, volt feleségem diplomás vezető főapolóként dolgozik havi netto 1,2-1,3 millió a fizetése. Onkológián szintén ugyanez a helyzet, 15 éve dolgozó rokonunk, kemós részlegen brutto 1 millió Ft felett van a fizetése. El vagy te tévedve.
A kérdésre a választ pedig megkaptad kedves kérdező, az betegellátásban nagyon nagy adósságok vannak, emiatt nagyon rosszak és nehézkesek a körülmények.
Sziasztok!
Pedig a kérdező nem hazudott. Nekem 459 eFt az alapbérem, de ehhez hozzájön egy 377 eFt-os kiemelt összeg, plusz műszakpotlék és ehhez jön még az ügyelet, ami esetbemben is van, hogy csak 1 vagy 2 db/hó. Legtöbb esetben 4-et vagyok bent egy hónapban. 800 eFt ot még nem értem el, de gyakran keresek nettó 700 eFt felett.
U.I.: én sem szavazok a fideszre, a többi által ecsetelt (lehetetlen) körülmények miatt. Alapítványba átállás is egy átverés volt.
Üdv: 16 os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!