Miért nem lehet ilyen jó körülmények mellett a fideszre szavazni?
Most írtad le, h miért nem szabad a Fideszre szavazni pl. Az egészségügy.
Reméljük nem leszel beteg soha.
Nos... 42/f
Nekem ősszel volt szerencsém bekerülni az SBO-ra és aztán azóta járom a neurológiát. Epilepszia, törzskönyvezve, lassanként behatárolva, végül is gyógyszeresen tünetmentes.
Tanulmányoztam a kórház működését, helyzetét, ahova bekerültem. Összességében jól elláttak. Bár érződött a zsúfoltság (SBO-n a folyosón is nyögtek éjjel kocsikon), szerintem szerencsém, hogy szövődmény nincs, ezért miután CT-től az EEG-ig, vérkép stb. mindent megnéztek, már 24 óra múltán mehettem is az utcára.
Jó volt amúgy a hangulat az ápolókkal, sok fiatal van - csak érezhető, hogy ha komolyabb baj is társult volna az epihez, akkor lett volna szenvedésem...
Így viszont másnap délután: gyógyszer kiírva, lépéstnetarts, indulj.
20 éve dolgozik orvosként, minden orvos megkapja ekkora már a 2 mullió nettó felett. Még mondta is, hogy hétköznapi ügyelet 360 ezer Ft.
Köszönöm az építő kritikát a többiektől pláne a 4 estől..............
8 voltam.
Még annyit, hogy a fent leírtak az SBO-val kapcsolatos élmények voltak. Azóta persze a neur szakrendelést vagy 3-4-szer már felkerestem, időponttal, na, ez már nem olyan kedélyes... 1 órát csúszol, hiába van időpontod, a doki olykor türelmetlen, meg sem merek szólalni, kérdezni.
Melyik volt előbb: a tyúk, vagy a tojás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!