Mire fel akarnak előrehozott választásokat?
#32 Abban teljesen igazad van, hogy a diploma nem ad értelmet is a gazdájának, erre tökéletes példa vagy te magad is.
De tényleg szórakoztat mennyire próbálod saját magadat vigasztalni ilyen hülyeségekkel, hogy mindenki csakis ostoba lehet aki nem a te baromságaiban hisz hanem a valóságban.
#34. "Egy ország állapota nem baromság. Lehet hogy neked az, másoknak nem igazán."
Ott vagy "picit" eltévedve, hogy ezek jellemzően nem objektív dolgok. Te nyugodtan érezheted katasztrófának az ország állapotát (tudom, hogy az ellenzék perverz módon attól érzi jól magát, ha itt minél rosszabb, hiszen ettől remélheti a kormány bukását), de attól még a normális embereknek nem muszáj veled egyetértenie és nem lesz másvalaki idióta attól, ha esetleg máshogy látja a helyzetet, mint te.
#36. "Ezzel csak az a gond, hogy idiótát és ostobát se írtam senkire."
Többször is implikáltad. Nem mintha meghatna bárkit, csak felesleges letagadni.
"Akkor írd le, hogy te miért nem vagy idióta."
Nem rajtam van a bizonyítási teher, nem úgy működik, hogy addig számít valaki idiótának, míg nem bizonyítja előtted az ellenkezőjét, de hát ehhez az elemi logikához is nyilván annyi természetes érzéked van, mint a politikához és a közgazdaságtanhoz.
"Ismerek elég normális embert aki egyetért azzal hogy le kell váltani a fideszt"
És? Én meg ismerek egy csomó elég normálisat, aki szerint nem kell. Ha eggyel többet ismerek ilyet, mint te olyat, akkor én nyertem, vagy hogy működik ez az óvodás gondolatvilágodban?
"ami itt lemegy ezeken a kínos beszélgetésekben amiket itt toltok ezzel a bal meg jobboldali hülyeségekkel"
Szerinted ezt főleg a fideszesek tolják ezen az oldalon? Nekem picit más a megfigyelésem.
#38. "az összes közgazdász, aki elért valamit az életében, azok is leakarják váltani a fideszt"
Dehogy is. Thomas Piketty sem akarja leváltani a Fideszt. Varga Mihály sem. :)
"ezek nélkül csak marad az hogy a vesztesek szavaznak a fideszre, akik a nyerésen akarnak osztozkodni"
Nem, ez a te egybites felfogásod. A világ szerencsére színesebb, mint amennyit te fel tudsz fogni belőle. Kérdezz amúgy konkrétumokat nyugodtan és szívesen válaszlolok, de azt ne várd, hogy kisregényt írjak itt neked arról, hogy mi a "fideszes logikám", ami miatt rájuk szavazok. Olyan nagyon egyébként sem akarlak én téged győzködni semmiről, sőt...ennek inkább megfordítva lehetne értelme, tehát ha azt akarod, hogy kormányt váltsunk, akkor inkább te kezdj el hosszan érvelni az álláspontod mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!