Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem fogadja el az...

Orbán miért nem fogadja el az előrehozott választásokat, hiszen most még nyerne?

Figyelt kérdés

Azt nem értem, hogy ha ezt akarja az EU, Magyar Péter, Gyurcsány akkor miért is nem megy bele Orbán hiszen nyerne?

Jövőre úgyis választások lesznek. De ma még a Fidesz erős. Fej fej mellett van Magyar Péterrel és nincs kiépítve a párt gépezete vidéken. Az emberek nem szavaznának egyéniben a Tiszára. Most még vidéken csak pártkatonák vannak. Ha ilyen DK,s, Jobbikos, Momentumosokkal fogna össze MP bukna. Simán behúzná a választásokat még idén. Miért nem áll bele Orbán ?

jan. 4. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Azért, mert jövöre is a Fidesz lesz a legerősebb
jan. 4. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Mert az előrehozott választás gyengeséget sugalmazna, azt, hogy a kormány nem működik jól. Ez természetesen igaz, de Orbánnak ezt nem érdeke feltárni.
jan. 4. 20:20
 3/10 Dongaben ***** válasza:
40%
Van "valami adu" a farzsebükben Magyar Péter semlegesítésére. Minden téveszme ellenére, a FIDESZ nem hülye... Majd akkor húzzák elő, amikor kell.Most még hagyják, hogy elvegye a maradék ellenzéki szavazókat.
jan. 4. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
#3: Már rengeteg adu volt a farzsebükben. Ex-neje, barátnője, ingje, nadrágja, farka. Semmi sem jött be.
jan. 4. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

#4: nem foglalkoznak vele, majd megveszik kilóra a szavazókat...

Extra nyugdíj, meg SZJA vissza osztás, már elkedtek kampányra is rakni a költségvetésből, vagy is vállasztási előkészületekre ahogy ők fogalmazzák.

jan. 4. 20:37
 6/10 Dongaben ***** válasza:
8%

ma 20:28

Az csak bulvár volt.

Olyan, ami bizonyítja, hogy semmivel nem jobb, mint azok, akiket ma fikáz. Ez az, ami a híveit eltántorítja.

Mondják, hogy: "Qrvából lesz a legjobb feleség.". De, ki szeretne egy qrvát feleségnek?

jan. 4. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
#4: Dehogynem jött be. Én Fidesz szavazó vagyok, de örülnék a változásnak és eleinte figyeltem Magyar Pétert és érdekes is volt számomra, támogattam is volna, de már annyira unszimpatikus lett, hogy maradok a Fidesznél.
jan. 8. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Miért mennének bele? Semmi nem szól mellette. Akiket felsoroltál az mind a fidesz aktuális politikai ellensége, miért hajolna meg a kérésüknek?

Az EP választáson közvetlenül a kegyelmi botrány és a Tisza megjelenése után 2 millióan szavaztak rájuk, többen mint a korábbi ep-n. A választást 2/3-dal 3 millió szavazóval nyerték meg.

Nem számít hogy mit akar az EU mert nem avatkozhatnak bele ilyen módon egy tagország belpolitikájába, gyengeséget mutatna meghajolni nekik.

Nem számít mit akar a Tisza vagy Gyurcsány ha elfogadnák amit akarnak azzal azt mondanák hogy ők jelentős erők akik diktálhatnak a fidesznek, és még nagyobb szelet adnának MPnek.

Plusz 26ig sok idő van még, beleunhatnak az emberek a Tiszába, (mert szerintem az igaz inkább, hogy most a Tisza erős, mert berobbant, új, és megfogja a választókat, és igyekszik ezt a figyelmet fenntartani) és osztogatni is tud a fidesz.

Szóval nem, nem éri meg nekik elkapkodni a dolgokat.

jan. 17. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Mert a Fidesz már most se nyerne. Akkor már inkább kihasználja ezt az utolsó évet, hatalmas pénzosztással és propagandával fogja nyomni magát, hátha sikerül a törzsszavazó bázis mellé visszacsábítani a jelentős mennyiségű kiábrándult szavazóját, vagy a Tiszapárt szavazóbázisát széttördelni. De igazából ez az egy év már a fidesz haláltusája, egy irgalmatlan vergődésnek leszünk szemtanúi
jan. 18. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:

A Orbán Viktor megmondta pedig...

"Az előrehozott választás megvolt. Gratulálok, Csibi"!🤣🤣🤣🤣

jan. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!