Mire fel akarnak előrehozott választásokat?
#12 Ennyire gyengék vagytok és még mutogatod is?
Te nagyon szerencsétlen! Orbán a KÖZÉPISKOLÁBAN volt kisz tag, kevered gyurcsányoddal akinek felnőttként ez volt a munkája, hogy a KISZ országos vezetésében dolgozott.
Komolyan ezzel a baromsággal akarsz erőlködni, hogy egy gimnazista kiszes volt a rendszerváltás előtt 10 évvel?
Meg soros ösztönbndíjas.
Bakker 3 hónapig kapott pénzt soroséktól, szintén a rendszerváltás előtt és pont arra, hogy Oxfordban tanulhasson, a fényességes nyugaton. 35 évvel ezelőtt te nagyon marha!
De kiállsz tapsolni a januárban még nyakig NER lovag Magyar Péternek, hogy ő bezzeg bűntelen és majd elhozza itt a csodát meg a demokráciát és felnyomja fél kézzel a forintot 300-ra.
Ó jaj, egy fiatalember aki a rendszerváltás előtt harcolt az akkor nem létező szabadságjogokért az később az országot vezetve és a legnagyobb párt elnökeként, 5 gyerekkel már másként látja a világot mint a szocializmusban 20 évesen! Milyen szörnyű pálfordulás is ez, bezzeg micsoda emberi minőség ha valaki évekkel korábban lehallgatja a barátait, a saját feleségét, hogy majd ha később kell akkor legyen mivel megzsarolni őket. Az aztán a nem semmi ember, rá kell bízni azonnal az országot szerinted.
Hogy ennyi aggyal hogy tudsz egyáltalán levegőt venni már az is érdekes jelenség.
#14. "De ha most mutatnek par forrast hozza"
Arról beszélek, hogy kitaláltok random új fogalmakat, majd elkezdt azokra tényként tekinteni. Forrásokat is arra tudnál hozni, hogy hány helyen írtátok már le ezt a baromságot. Választási autokrácia hibrid rezsim, az bazmeg. Meg autoriter kleptokrácia. :DDD
@16
"Választási autokrácia hibrid rezsim, az bazmeg. Meg autoriter kleptokrácia. :DDD"
Na ugye, tudod te
#17. Ja mert szerinted én ezt tőled hallottam először? Ne hízelegj magadnak, borzasztóan kiszámíthatóak vagytok, hiszen ugyanazokat az egybites állatságokat ismételgetitek a nap minden órájában, minden fórumon.
Én pusztán csak kiröhögtelek, mert szerintem komoly arccal lehetetlen kimondani, hogy választási autokrácia hibrid rezsim. :DDDDDD
#15 Hol a francban írtam hogy NEM a középiskolában volt KISZ tag? Na nem mondod hogy Gyurcsány is az volt, képzeld tisztában vagyok vele.
Viktor nyugatpártisága pedig nagyon nem 35 évvel ezelőtt volt hanem 15, ugyanis a 2010-es beszédében is arról beszélt hogy nyissunk ajtót a nyugati demokráciának a keletet meg ne engedjük vissza, a gáz Oroszországból jön, a szabadság nyugatról és hasonlók.
Ja és egy büdös szót nem ejtettem Magyarról mégis itt tiszásozol.
#12 A hibrid rezsimet nem én találtam ki Magyarországra hanem az EP határozattervezete. Most gondolom jön a "fúj EU". Kiléphetne a fidesz. Bármikor és önként, mégsem teszik csak mocskolják, már ez eleve mi hogy a pénz jöhet de idehaza ti vagytok az ellenségkép a médiámban. Legyen akkor huxit ne a süket duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!