Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, a 2022-es választ...

Ellenzékiek, a 2022-es választás tényleg trauma volt?

Figyelt kérdés

Én csak 2026-ban fogok először szavazni és most úgy vagyok vele, hogy a Tiszára. Ez a kormány semmire nem jó. Eddig amúgy nem érdekelt a politika.

2022-re viszont látom, hogy sokan nagy csapásként hivatkoznak, ezt hogyan éltétek meg? Még a Fidesz is beijedt előtte azt olvasom, senki nem számított ilyen rossz eredményre.

Ez az MZP is elég normálisnak tűnik, miért kaptak ki ilyen szinten?

tegnapelőtt 18:02
1 2 3
 21/22 DK-s ***** válasza:
49%

#19-nek:

Te már csak biztosan jobban tudod mint én, igaz?

Pff ...

Igen de nem 20.000 fős, mindössze 12.000 Soha nem állítottam többet, mint az aktuális adat: [link]

Te képtelen vagy ragaszkodni a tényekhez, igaz? Miért gyűlölöd ennyire a DK-t?

Az összefogást MZP verte szét a Gyurcsányozással, majd azzal, hogy felszólította hogy ne kampányoljunk. Majd nem határozottan állította hogy ő csak Gyurcsányra értette, hanem először azt is tagadta hogy mondott volna bármi ilyent. Aztán elismerte hogy mondott, de nem úgy értette. Aztán tovább folytatta a hazudozást, amire én már nem voltam kíváncsi.

Gyurcsány pedig ezek után a legdemokratikusabb megoldást választotta. A DK tagságára, és pártolóira bízta, hogy ki hogy dönt.

Az előválasztást pedig a fidesz nyerte meg MZP-nek. Figyelve voltak a szavazópontok, tömegével jelentek meg közismert fideszesek. És remélem senki nem hiszi, hogy Dobrevre szavaztak.

tegnapelőtt 21:51
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 Már megint hazudsz. Ezt a hazugságot terjeszettétek már akkor is. A fideszes médiában sorra jelentek meg a Dobrev Klárát dícsérő és MZP-t gyalázó cikkek. Azt hiszed nem láttam, vagy elfelejtettem? Még olyan is volt aki nyíltan leírta, hogy arra biztat minden fideszest, hogy menjenek el az előválasztásra, és szavazzanak Dobrev Klárára. Na, akkor indultak meg igazán a fiatalok, köztük az én lányaim, vejeim is, hogy Márki-Zay Péterre szavazzanak.
tegnapelőtt 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!