Ellenzékiek, a 2022-es választás tényleg trauma volt?
Én csak 2026-ban fogok először szavazni és most úgy vagyok vele, hogy a Tiszára. Ez a kormány semmire nem jó. Eddig amúgy nem érdekelt a politika.
2022-re viszont látom, hogy sokan nagy csapásként hivatkoznak, ezt hogyan éltétek meg? Még a Fidesz is beijedt előtte azt olvasom, senki nem számított ilyen rossz eredményre.
Ez az MZP is elég normálisnak tűnik, miért kaptak ki ilyen szinten?
#19-nek:
Te már csak biztosan jobban tudod mint én, igaz?
Pff ...
Igen de nem 20.000 fős, mindössze 12.000 Soha nem állítottam többet, mint az aktuális adat: [link]
Te képtelen vagy ragaszkodni a tényekhez, igaz? Miért gyűlölöd ennyire a DK-t?
Az összefogást MZP verte szét a Gyurcsányozással, majd azzal, hogy felszólította hogy ne kampányoljunk. Majd nem határozottan állította hogy ő csak Gyurcsányra értette, hanem először azt is tagadta hogy mondott volna bármi ilyent. Aztán elismerte hogy mondott, de nem úgy értette. Aztán tovább folytatta a hazudozást, amire én már nem voltam kíváncsi.
Gyurcsány pedig ezek után a legdemokratikusabb megoldást választotta. A DK tagságára, és pártolóira bízta, hogy ki hogy dönt.
Az előválasztást pedig a fidesz nyerte meg MZP-nek. Figyelve voltak a szavazópontok, tömegével jelentek meg közismert fideszesek. És remélem senki nem hiszi, hogy Dobrevre szavaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!