Ellenzékiek, a 2022-es választás tényleg trauma volt?
Én csak 2026-ban fogok először szavazni és most úgy vagyok vele, hogy a Tiszára. Ez a kormány semmire nem jó. Eddig amúgy nem érdekelt a politika.
2022-re viszont látom, hogy sokan nagy csapásként hivatkoznak, ezt hogyan éltétek meg? Még a Fidesz is beijedt előtte azt olvasom, senki nem számított ilyen rossz eredményre.
Ez az MZP is elég normálisnak tűnik, miért kaptak ki ilyen szinten?
Lord Gauldoth-nak:
Ne reménykedj.
A következő választást Magyar fogja elveszíteni azzal, hogy megosztotta a választókat. Nem kicsit!
Jelen pillanatban 3 fő tömb alakult ki. Fidesz, Tisza, és az összes többi ellenzéki párt. És nem fog senkivel koalícióra lépni.
Talán eléri a Jobbik, 2014-es eredményét.
"következő választást Magyar fogja elveszíteni azzal, hogy megosztotta a választókat. Nem kicsit!"
A bukott törpepárt kétségbeesett megmondóembere rémhírekkel igyekszik zavart kelteni.
Milyen aranyos!
A többi párt részesedése jelen állás szerint nem üti meg a tisza fölényének mértékét sem, a fidesz előtt. Itt aztán már csinálhattok bármit, akkor is leváltják nemcsak a főnöködet de a fő-főnöködet is, azt a miniszterelnököt akit Gyurcsány 14 éve segít a hatalom megtartásában.
#13-nak:
Én a ti zavart fejetekben igyekszem rendet rakni, de reménytelennek tűntök.
Amit ti máveltek annak a pontos megnevezése: önszuggesztió.
Amiből nagyon keserves lesz a való világba történő "visszacsöppenés". Csak a saját károtokon fogtok tanulni, mert gyerekes módon nem a tényeknek hisztek, hanem a vágyaitoknak.
#14 A 13asnak van igaza, nézzél már rá egy -akár fideszes- statisztikára hogy hogyan áll MP, és számold bele azt is hogy egy olyan pártról beszélünk ami nincs egy éve a köztudatban. Itt te vagy az aki tagadásban él, gondolom mert nem bírod feldolgozni hogy Fletó már max. a minecraft szerverén lesz főnök.
Mi olyan hihetetlen abban hogy az embereknek kivan a faszuk a kormánnyal? Nyilván van és lesz is egy fideszes keménymag, de ennyi botrány egy kupacon azért már pl. egy bizonytalan választónak kicsit túlzás.
#16-nak:
Félresiklottál.
A nick-nevemből eleve azt feltételezed, hogy propagandista vagyok? Vagy azt, hogy elvakult fanatikus?
Egyik sem.
Én teljesen lexarom a DK-t, miközben hideg fejjel elemzem a Tiszát, és a politikai környezetét. Ha most lennének a választások, már akkor sem győzne. És a választásokig még van egy "kis" idő.
Magyar DK-s és Jobbikos körökben egy átállási hullámot indított el annak idején. Majd jött az EU-s képviselősége, előtte a telefonos sztori, és bekövetkezett egy csalódottsági hullám, amiben a korábbi átállt fanjai olyan módon kezdték el ócsárolni, kritizálni, amit itt nem idézhetek.
Nem nyerhet, mert akkora megosztottságot hozott létre magával szemben.
Ismét #16-nak:
A normálisan gondolkodó emberek körében a Menczer féle akcióval is kiverte a biztosítékot. Újabb hullám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!