Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, a 2022-es választ...

Ellenzékiek, a 2022-es választás tényleg trauma volt?

Figyelt kérdés

Én csak 2026-ban fogok először szavazni és most úgy vagyok vele, hogy a Tiszára. Ez a kormány semmire nem jó. Eddig amúgy nem érdekelt a politika.

2022-re viszont látom, hogy sokan nagy csapásként hivatkoznak, ezt hogyan éltétek meg? Még a Fidesz is beijedt előtte azt olvasom, senki nem számított ilyen rossz eredményre.

Ez az MZP is elég normálisnak tűnik, miért kaptak ki ilyen szinten?

tegnapelőtt 18:02
1 2 3
 11/22 Lord Gauldoth ***** válasza:
32%
Engem nem lepett meg, sőt biztos voltam benne, hogy a Fidesz nyer. De még most is alig merek hinni a kormányváltásban. Most mintha közelebb lenne, de még van 1,5 évük ömleszteni a propagandát. De talán már tényleg dlvesztettek mindenkit, aki nem NPC. Sajnos abból nagyon sok van, kb. 30%-uk akkor is lenne, ha videóra lenne véve ahogy Orbán sortüzet nyit gyerekekre. De talán most összefog a többi ember és nem osztják szét (nagyon) szavazataikat.
tegnapelőtt 20:22
 12/22 DK-s ***** válasza:
48%

Lord Gauldoth-nak:

Ne reménykedj.

A következő választást Magyar fogja elveszíteni azzal, hogy megosztotta a választókat. Nem kicsit!

Jelen pillanatban 3 fő tömb alakult ki. Fidesz, Tisza, és az összes többi ellenzéki párt. És nem fog senkivel koalícióra lépni.

Talán eléri a Jobbik, 2014-es eredményét.

tegnapelőtt 20:28
 13/22 anonim ***** válasza:
38%

"következő választást Magyar fogja elveszíteni azzal, hogy megosztotta a választókat. Nem kicsit!"

A bukott törpepárt kétségbeesett megmondóembere rémhírekkel igyekszik zavart kelteni.

Milyen aranyos!

A többi párt részesedése jelen állás szerint nem üti meg a tisza fölényének mértékét sem, a fidesz előtt. Itt aztán már csinálhattok bármit, akkor is leváltják nemcsak a főnöködet de a fő-főnöködet is, azt a miniszterelnököt akit Gyurcsány 14 éve segít a hatalom megtartásában.

tegnapelőtt 20:51
 14/22 DK-s ***** válasza:
49%

#13-nak:

Én a ti zavart fejetekben igyekszem rendet rakni, de reménytelennek tűntök.

Amit ti máveltek annak a pontos megnevezése: önszuggesztió.

Amiből nagyon keserves lesz a való világba történő "visszacsöppenés". Csak a saját károtokon fogtok tanulni, mert gyerekes módon nem a tényeknek hisztek, hanem a vágyaitoknak.

tegnapelőtt 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
40%
Okés kedves DK-s, tovább mávelem az önszuggesztiót😁
tegnapelőtt 21:21
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

#14 A 13asnak van igaza, nézzél már rá egy -akár fideszes- statisztikára hogy hogyan áll MP, és számold bele azt is hogy egy olyan pártról beszélünk ami nincs egy éve a köztudatban. Itt te vagy az aki tagadásban él, gondolom mert nem bírod feldolgozni hogy Fletó már max. a minecraft szerverén lesz főnök.

Mi olyan hihetetlen abban hogy az embereknek kivan a faszuk a kormánnyal? Nyilván van és lesz is egy fideszes keménymag, de ennyi botrány egy kupacon azért már pl. egy bizonytalan választónak kicsit túlzás.

tegnapelőtt 21:22
 17/22 DK-s ***** válasza:
47%

#16-nak:

Félresiklottál.

A nick-nevemből eleve azt feltételezed, hogy propagandista vagyok? Vagy azt, hogy elvakult fanatikus?

Egyik sem.

Én teljesen lexarom a DK-t, miközben hideg fejjel elemzem a Tiszát, és a politikai környezetét. Ha most lennének a választások, már akkor sem győzne. És a választásokig még van egy "kis" idő.

Magyar DK-s és Jobbikos körökben egy átállási hullámot indított el annak idején. Majd jött az EU-s képviselősége, előtte a telefonos sztori, és bekövetkezett egy csalódottsági hullám, amiben a korábbi átállt fanjai olyan módon kezdték el ócsárolni, kritizálni, amit itt nem idézhetek.

Nem nyerhet, mert akkora megosztottságot hozott létre magával szemben.

tegnapelőtt 21:28
 18/22 DK-s ***** válasza:
49%

Ismét #16-nak:

A normálisan gondolkodó emberek körében a Menczer féle akcióval is kiverte a biztosítékot. Újabb hullám volt.

tegnapelőtt 21:31
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
Ne hazudj, egy elvakult DK-ás vagy, minden mondatodból látszik. DK tag vagy és egy kb. 20.000 fős DK-ás csoportnak az adminja, magad dicsekedtél el vele. Ti ragaszkodtatok legjobban az összefogáshoz, aztán ti vertétek szét mert nem bírtátok elviselni, hogy nem Dobrev Klára lett a miniszterelnök jelölt. Ti járattátok le az előválasztást is Jakabbal együtt. Most meg ti akarnátok összefogni, meg előválasztást. Ami elméletileg jogos is lehetne, ha nem pont ti járattátok volna le.
tegnapelőtt 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
#18 Szóval szerinted a Menczer-akcióban Magyar Péter volt a hibás? Ilyen alternatív univerzumban élni...
tegnapelőtt 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!