Kijev és Brüsszel ostromolja Magyarországot? Képesek vagyunk ellenállni?
Figyelt kérdés
jan. 7. 10:08
3/11 anonim 

válasza:

Én nem vettem észre, hogy ostromolnának bármivel is.
5/11 Alain Delon 

válasza:

Orbánék már ellenálltak 410 milliárd forint EU-s pénznek sikeresen. Brávó!
6/11 anonim 

válasza:

Én sem érzek semmilyen ostromot.
Azt már régóta figyelem, hogy fel-fel tűnik egy-egy ellenségkép, ami ellen nagyon védekeznünk kell, mert minden bajunk forrását ebben látja a vezetés. Ilyen(ek) volt(ak) libernyákok, Soros, Brüsszel, Ursula, Manfred Weber, migránsok, homoszexuálisak, ateisták, "akik nem FIDESZ-esek", Binden, ...
Aztán, mikor már immunisak vagyunk rá, jön egy másik "ellenség", akit a Szent Györgyünk nagy csatákban harcolva legyőz, de legalább is küzd ellene, pénzt, paripát, fegyvert nem sajnálva a harchoz.
Ahogy figyelem, ezekben az ellenség képekben nem tudom felismerni a tényleges prroblémát, csak a figyelemelterelést más dolgokról.
Közben szép lassan tönkremegy az országunk.
7/11 anonim 

válasza:

Orbán nem teljesíti azokat a kötelezettségeket, amelyek az Uniós tagsággal járnak,és amelyek a többi 26 országnak nem jelentenek gondot.Mindenkit hibáztat, mindenkit ellenségnek nevez, aki nem ért egyet a sorozatos lopásaival, az elhibázott politikájával, dilettáns, felesleges intézkedéseivel...
8/11 anonim 

válasza:

#6, #7: Lemaradtál Drábikról, csak a felszínt látod.
9/11 Sznfctm 

válasza:

Dehogy ostromolnak. Csak a tudatlanok gondolják/hiszik ezt Brüsszelről. Szomorú, hogy a lakosság jelentős részének ennyire nulla információja van arról, mi az az Európai Unió, és hogyan működik. (Bár elég nagy az átfedés azokkal, akik meg első kézből tapasztalták a kommunizmust, és most mégis Putyinnak szurkolnak, szóval mindig van lejjebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!