Brüsszel miért akarja megmondani nekünk, hogy hogyan éljünk?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha megértenék hogy mi magyarok elégedettek vagyunk a kormányunkkal, 2010 óta többször is megüzentük nekik négyévente. Szóval miért nem akarják tudomásul venni?ma 11:52
1/9 anonim válasza:
Nektek miért, azt nem tudom, nekem nem akarja megmondani.
2/9 anonim válasza:
Ki kell lépni az uniobol, ha nem tetszik. Lehet szavaztatni az embereket, és ha a többség maradni akar, akkor a fidesznek el lehet takarodni!
3/9 anonim válasza:
Szerinted mit jelent az unio tagjának lenni? Azt, hogy csak adjanak pénzt, mi meg szarunk a közös normákra, szabályokra? Ezt hívják cigánykodàsnak!
4/9 anonim válasza:
Mert még egy kocsmában is vannak szabályok amiket be kell tartani, ha nem tetszik kívül tágasabb.
5/9 anonim válasza:
Most ez kb olyan demagóg duma, mintha én azt kérdezném, hogy a magyar kormány (fidesz) miért akarja megmondani nekem, hogy hogyan éljek?
6/9 Gál Gábor 2024 válasza:
Brüsszelt is mi választjuk meg ötévente.
7/9 anonim válasza:
Nekem nem akarta megmondani Belgium fővárosa, hogy hogyan éljek.
8/9 anonim válasza:
Nekünk a párommal azért, mert Brüsszelben lakunk.
9/9 Fsms válasza:
Érdekes nekem sem akarja meg mondani Brüsszel, sajnos a Csuti Napóleon annál inkább.
Költsd el a nyugdíjpénztáradat, vegyél új konyhát, szülj gyereket 25 éves korodban, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!