Mi a véleményetek arról hogy Brüsszel támogatja Magyarországot az Lmbtq törvény miatt és ezt Magyar Péter támogatja?
#2: "Magyar Péter a múltkor azt nyilatkozta hogy azonos neműeknek is örökbe adna gyermek otthonba élő gyermeket"
Nem ezt nyilatkozta. Azt mondta, hogy személy szerint szerinte jobb a gyereknek, ha azonos nemű pároknál nő fel, mintsem egy gyermekotthonban, de ez egy széles társadalmi megvitatást igényel, ugyanis egy megosztó téma és mindkét oldal érveit meg tudja érteni.
"ebből az derült ki hogy Magyar Pétert nem érdekli a gyermekek egészséges fejlődése!"
Én voltam már gyermekotthonban önkénteskedni, annyit tudok mondani, hogy gyerekkoromban egészen biztosan nem szerettem volna ott élni.
Na, most már támogatja Brüsszel is? Akkor mi a gond?
Javaslom, fóliázd be magad, mert sokkal ártalmasabb vagy.
"Magyar Pétert nem érdekli a gyermekek egészséges fejlődése!"
Kérek egy hivatkozást arról, hogy sérülne ez az örökbefogadástól. Ha ilyen nincs, akkor nem lehet komolyan venni.
Ez a dolog nincs hatással rájuk, ez éppen olyan marhaság, mint hogy az erőszakos játékoktól erőszakos lesz a gyerek, ami egyértelműen nem így van.
A szexuális irány sem attól alakul ki, hogy mit néz a tv-ben, a neten, annak biológiai, hormonális okai vannak. Ezzel az erővel be lehetne tiltani a hittan oktatást is, mert az meg vallási propaganda, és elbutulást okoz, vagy akármit, ami nem tetszik az éppen regnáló hatalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!