Miért van az, hogy a magyar Reddit közösség, már inkább szélsőbaloldali, és túlmutat a normalitáson?
Azt nem tudom, hogy a külföldi subredditeken milyen a közösség azt sosem néztem, de a magyar közösségük semmivel nem jobb, mint mondjuk bármely széljobber oldal, példának okáért kuruc.info, és hasonlók.
Valahogy a legegyszerűbb témában is meglátják a mocskolódás lehetőségét, mert mindenbe politikai jelentőséget látnak bele, és mindig úgy fog kijönni, hogy a baloldal van fölényben, mindenben. Ha valaki egy picit is máshogy gondolkodik, nem ennyire szélsőségekben, azt kb kiutálják, visszakeresik a nevét, és a régi írásaival kontextusból kiragadva dobálóznak, vagy fidesznyikeznek az illető ismerete nélkül.
Én alapvetően ellenzékinek tartom magam, de ez az a szint, amit normális ember semmilyen formában nem támogat! Hogyan lett az az oldal ilyen radikális, szinte néha antifa gyűjtőhely?
Sokan például a szélsőjobbosnak nézett emberek ok nélkül való félholtra verését sem ítélték el.
1#
Meg az lmbt rajongó is sok,meg az olyanok is, akik szerint minél több migráns kell és nyugati a példa.
5. Lmbt rajongó a meleg szlengben "fag hag", ha nő vagy "fag stag", ha férfi.
Lehet úgy megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!