Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a magyar...

Miért van az, hogy a magyar Reddit közösség, már inkább szélsőbaloldali, és túlmutat a normalitáson?

Figyelt kérdés

Azt nem tudom, hogy a külföldi subredditeken milyen a közösség azt sosem néztem, de a magyar közösségük semmivel nem jobb, mint mondjuk bármely széljobber oldal, példának okáért kuruc.info, és hasonlók.

Valahogy a legegyszerűbb témában is meglátják a mocskolódás lehetőségét, mert mindenbe politikai jelentőséget látnak bele, és mindig úgy fog kijönni, hogy a baloldal van fölényben, mindenben. Ha valaki egy picit is máshogy gondolkodik, nem ennyire szélsőségekben, azt kb kiutálják, visszakeresik a nevét, és a régi írásaival kontextusból kiragadva dobálóznak, vagy fidesznyikeznek az illető ismerete nélkül.

Én alapvetően ellenzékinek tartom magam, de ez az a szint, amit normális ember semmilyen formában nem támogat! Hogyan lett az az oldal ilyen radikális, szinte néha antifa gyűjtőhely?

Sokan például a szélsőjobbosnak nézett emberek ok nélkül való félholtra verését sem ítélték el.

tegnap 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Én aktív vagyok a magyar redditen, nem látok ilyen szintű szélsőséget. Erős fidesz utálat van (helyesen), illetve sok ott az olyan fajta MP rajongó aki bármilyen apró kritikára is ugrik hogy akkor biztos fideszes vagy, ez szokott néha zavarni engem.
tegnap 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

1#

Meg az lmbt rajongó is sok,meg az olyanok is, akik szerint minél több migráns kell és nyugati a példa.

tegnap 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Régen is ilyen volt, mint amilyen most is. Én látok mindenféle beállítottságú embert és véleményt. Az igaz, hogy a liberálisabb gondolkodásúak dominálnak. Mint általában az interneten. Mert az internet egy liberális hely, liberális dolog. Bár már ez is egyre kevésbé igaz, lassan már mindenért fizetni kell, az internet szabadsága egyre szűkebb. Régen minden jobb vót.
tegnap 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
1. Ha nem látod a szélsőséget, akkor talán te magad is szélsőséges vagy.
tegnap 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 Neked mit takar az lmbt rajongó? Mert személy szerint én ezt bal-és jobboldalról is álproblémának, a közbeszéd fontosabb témákról való átterelésének tartom. Kit izgat ha vonulnak az utcán szivárványos zászlókkal, vagy ha a szomszéd Józsi kitalálja hogy én most innentől Julika leszek, de most úgy őszintén? Vagy hülyeségnek tartod vagy nem, vagy kimész a pridera vagy nem, és ennyi.
tegnap 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:

5. Lmbt rajongó a meleg szlengben "fag hag", ha nő vagy "fag stag", ha férfi.

Lehet úgy megtalálod.

tegnap 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Magyar redditen inkább főleg olyan magyar fiatalok vannak fent, akik amerikai/ nyugat-eu ballibsi agymosásokon nőttek fel!!!
tegnap 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Nagyon nem a "nyugati ballibsi agymosás" ömlik a magyar médiából minden formátumban lassan 15 éve.
tegnap 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!