Személy szerint te örülnél annak ha a gyereked óvodájába elmenne Orbán Viktor / Magyar Péter ajándékokat adni és erről posztolnának is a közösségi oldalaikon?
Figyelt kérdés
ma 13:22
A kérdező szavazást indított:
Tisza szimpatizáns vagyok, örülnék bármelyikük is adna ajándékokat a gyerekemnek.
Tisza szimpatizáns vagyok, Magyar Péternek örülnék.
Tisza szimpatizáns vagyok, Orbán Viktornak örülnék.
Tisza szimpatizáns vagyok, politikusok ne használják a gyerekem kampányolásra.
Nem szimpatizálok a Tiszával, örülnék bármelyikük is adna ajándékokat a gyerekemnek.
Nem szimpatizálok a Tiszával, Magyar Péternek örülnék.
Nem szimpatizálok a Tiszával, Orbán Viktornak örülnék.
Nem szimpatizálok a Tiszával, politikusok ne használják a gyerekem kampányolásra.
22 szavazat
1/11 anonim válasza:
Örülnék. Akár politikai haszonszerzéssel történik a dolog, akár nem. A gyerekem kaphat valami játékot, vagy bármilyen ajándékot, aminek örülhet, és ez fontos.
3/11 Tuske29 válasza:
Igen.Annak örülnék,hogy elmegy akármelyik,de hogy abból médiafelhajtás,politikai haszonszerzés legyen,annak nem.
4/11 anonim válasza:
Persze, imádnám ha gyerekemnek a maffia főnök vinne egy kis ajándékot.
5/11 anonim válasza:
Miért ne? Az arcán nem mutathatja személyiségi okok miatt. Azt hogy a feleket az oviba meg nézheti bárki. Szépen fel van díszítve. Amúgy a hely polgármester is ezt csinálja, és a helyi tv közvetíti. Senki nem szokott ellene tiltakozni a városunkba...
6/11 Amadeus Morozov válasza:
Nem kell az ajándékuk, ne használja egyik se kampányfogásnak a gyerekem. Már azzal sem értek egyet, hogy a saját gyermeküket, unokájukat produkáltatják a médiában, de az az ő döntése .
7/11 anonim válasza:
Fideszeseket csak az zavarja hogy a Tisza adja oda az ajándékokat. Az nem zavarta sose hogy Orbán minden evben gyerekekkel fotozkodva vitte oda az ajandekokat.
8/11 Forexprofi válasza:
Tök mindegy kitől van, az ajándék az ajándék. Nem szimpatizálok Balogh Leventevel, de már 2 unokaöccsém és 1 unokahugom kapott tole ingyen laptopot a Szentkirályi általános iskolaban mert kituno tanulók voltak. Igen készültek fotók is róla, de nem lettek traumatizalva ettől.
9/11 anonim válasza:
A gyerekem nem otthonban lakik, hogy arra legyen szüksége, civilektől vagy politikusoktól kapjon karácsonyi ajándékot.
De ha mégis így lenne, nem örülnék, ha éppen a gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár próbálná megakadályozni ezt.
10/11 Forexprofi válasza:
Ha a gyereked gyerekotthonba tetted akkor eleve nem Orbánnal vagy Magyar Péterrel van a baj, hanem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!