A közösségi média miért van tele a Mi Hazánk propagandájával?
nekem nincs tele, úgyhogy 3 lehetőség van:
1: célzottan kapod, nemed, életkorod, iskolázottságod stb. alapján
2: sok ismerősöd van, aki ilyeneket oszt meg, vagy buzgón lájkol
3: előszeretettel kattingatsz ilyenekre és ezért ad belőle többet
"A közösségi média miért van tele a Mi Hazánk propagandájával?"
1: A Mi Hazánknak nincs propagandája, ők elmondják az álláspontjukat amiket bizonyítékokkal és érvekkel támasztanak alá!
2: A Mi Hazánknak nincs se tv csatornája se hírportálja (tv2-rtl klub, telex-origo, stb...) és még az elsőszámú közösségi média (facebook) on is levannak tiltva ok nélkül (bíróság kötelezte a facebookot hogy állítsa vissza az oldalukat) szóval miről beszélsz?
"Tudományellenesség"
🤣🤣🤣 na innen látszik hogy qrvára nem vagy képben, életedben nem követted Toroczkai munkáját mert akkor tudnád hogy folyton szakértőkkel tárgyalnak!
"oltásellenesség"
Mai napig nem tudjuk a kovid oltások pontos mellékhatásait de az már tény hogy voltak/vannak egyes embereknél
"elektronikus fizetés elutasítása"
Ti balosok úgy tudom nagyban kritizáljátok kínát, mégis a kínai diktatúrát építenétek itthon ki akkor? Szerinted mit takar az a mondás hogy "a készpénz a szabadság utolsó bástyája" ? Vagy csak olyan kicsi értelmi szinten vagy hogy fel se fogod...
"háttérhatalom"
Igen... nem létezik a háttérben semmi elvégre az Epstein ügy sem történt meg ahogy az Edward Snowden ügy sem! Persze az nem konteó hogy orbán eladta az országot oroszországnak meg hogy megszűnt magyarország köztársaságnak lenni, ezek balos tények igaz?
#5: "1: A Mi Hazánknak nincs propagandája, ők elmondják az álláspontjukat amiket bizonyítékokkal és érvekkel támasztanak alá!"
Pontosabban hangzatosnak tűnő álérvekkel. Aki egy kicsit is képben van egy-egy témával, az messziről kiszúrja, hogy mekkora blődségeket és képtelenségeket terjesztenek sok esetben.
"2: A Mi Hazánknak nincs se tv csatornája se hírportálja (tv2-rtl klub, telex-origo, stb...) és még az elsőszámú közösségi média (facebook) on is levannak tiltva ok nélkül"
A pártnak lehet, de helyette mindenhol virágzanak ilyen-olyan csoportokban és ismeretlen eredetű oldalakon.
"🤣🤣🤣 na innen látszik hogy qrvára nem vagy képben, életedben nem követted Toroczkai munkáját mert akkor tudnád hogy folyton szakértőkkel tárgyalnak!"
Arról a Toroczkairól beszélsz, akinek egy érettségije van mindössze? Nagyon hitelesen tárgyalhat és biztos komolyan veszik a valódi szakértők. A Gődény-, vagy Lenkei-féle szakértőkkel biztosan jól megértik egymást.
"Mai napig nem tudjuk a kovid oltások pontos mellékhatásait"
Dehogynem, ti tudjátok, hogy végzetesek az oltások, amivel mindenkit szándékosan meg akarnak mérgezni.
"de az már tény hogy voltak/vannak egyes embereknél"
Ahogy az is tény, hogy az oltatlanok esetében sokkal gyakoribbak és súlyosabbak a fertőzés mellékhatásai.
"Ti balosok úgy tudom nagyban kritizáljátok kínát, mégis a kínai diktatúrát építenétek itthon ki akkor?"
Én nem csak kritizálom Kínát, szerintem gazdag kultúrával rendelkeznek és az itt élő kínaiakkal sincs semmi bajom.
De egyébként ezt meg is fordíthatjuk. Ti rajongtok annyira a diktatúrákért, közben amikor meg olyasmiben akarnak korlátozni, ami nektek nem tetszik, akkor meg ti vagytok a legjobban felháborodva.
"Persze az nem konteó hogy orbán eladta az országot oroszországnak meg hogy megszűnt magyarország köztársaságnak lenni, ezek balos tények igaz?"
Nem tudom, én sose mondtam, hogy eladta az országot Oroszországnak. Nem tetszik a külpolitikája, de ennyi. A Magyar köztársaságot pedig néhány éve átnevezték Magyarországra, ez viszont tény. De ezen se akadtam fenn.
Fura módon a városom tele volt a plakátjukkal végig a főút, ahol eredetileg mindig fidesz plakát volt. Most az önkormányzati választások és az EU választásról van szó.
És néhány hete Kéri László egyik alkalommal megjegyezte ezt, hogy sok helyre hívták meg, és mindenhol feltűnően sok plakát, és nem érti miből van nekik erre pénz, valószínűleg a fidesz érdeke volt. Minden konteo unióról,USAról,Ukrajnáról...moszkovita propaganda. A Mihazánk egy téridő csavar baleset, emlékszem amikor a tizenhetedik században a fürdőkád miatt tűntettek, hogy veszélyes, mert megcsúszol, és szétzúzod a fejed, vagy ha elalszol beéefulladsz. Teljesen fidesz techninákat használ, annyi különbséggel, hogy az egyik a fiatalokat, a másik az időseket tölti meg félelemmel,kétségekkel.
#6 Kérdező:
1: "Pontosabban hangzatosnak tűnő álérvekkel. Aki egy kicsit is képben van egy-egy témával, az messziről kiszúrja, hogy mekkora blődségeket és képtelenségeket terjesztenek sok esetben."
Oh igen? Akkor csak egyet írj le! :)
2:"A pártnak lehet, de helyette mindenhol virágzanak ilyen-olyan csoportokban és ismeretlen eredetű oldalakon."
Az embereket tv-n, facebookon és hírportálokon lehet elérni nem kis csoportokban és "imseretlen eredetű oldalakon" arról nem beszélve hogy a TV be, hírportálokba és facebook hírdetésekbe milliók de inkább milliárdok mennek hogy elérjék az embereket. Kis csoportokban ez nem így van! egy kis csoportban az emberek elmondják a véleményük tehát "csúnya rossz Mi Hazánk! az emberek beszélnek róluk mert vannak jó ötleteik" de a milliárdokból fenntartott propaganda hálózatokon meg nem akadsz fenn... érdekes...
3:"Dehogynem, ti tudjátok, hogy végzetesek az oltások, amivel mindenkit szándékosan meg akarnak mérgezni."
Senki nem beszél erről, ezt megint te költöd hozzá... Én annyit mondtam (de lehet nem tudsz még mondatot sem értelmezni helyesen) hogy az oltások mellékhatásai máig ismeretlenek. Sokaknak volt gyengébb és erősebb mellékhatása és erről kutatások is szóltak! Ha ezt is tagadod akkor nem mi vagyunk oltás tagadók hanem te vagy mellékhatás tagadó 😄 de tudod mit? Itt a mézga család egyik jelenete: [link]
Témába vág 😉
4:"Ahogy az is tény, hogy az oltatlanok esetében sokkal gyakoribbak és súlyosabbak a fertőzés mellékhatásai."
És ez melyik kutatás támassza alá? Tudsz róla hogy a covid halálozási rátája milyen alacsony volt? Gyakorlatilag egy sima influenzába is több eséllyel halsz bele...
5:"Én nem csak kritizálom Kínát, szerintem gazdag kultúrával rendelkeznek és az itt élő kínaiakkal sincs semmi bajom.
De egyébként ezt meg is fordíthatjuk. Ti rajongtok annyira a diktatúrákért, közben amikor meg olyasmiben akarnak korlátozni, ami nektek nem tetszik, akkor meg ti vagytok a legjobban felháborodva."
Az égvilágon nem írtál semmit, miért nem arra válaszolsz amit írtam? Nem tudsz mit írni ezért elkezdted dicsérni kínát majd "megfordítjuk" és azzal a hazug váddal jössz hogy mi rajongunk a diktatúráért... a szélsőségek rajonganak a szabadság korlátozásáért ahogy ez a nyugaton látszik is (woke) szóval inkább arra valaszolj ha annyira szeretitek kritizálni kínát és annyira féltek attól hogy diktatúra lesz (a fideszt meg egyenesen diktátornak tartjátok) akkor a kínai mintára kiépülő diktatúrát ami a készpénz felszámolásához vezet miért nem ellenzitek? Erre válaszolj és ne terelj!
6:"Nem tudom, én sose mondtam, hogy eladta az országot Oroszországnak. Nem tetszik a külpolitikája, de ennyi. A Magyar köztársaságot pedig néhány éve átnevezték Magyarországra, ez viszont tény. De ezen se akadtam fenn."
"Nem tudom" és mit tudsz?... az országot valóban átnevezték de az államforma attól még nem változott! sőt, csendben megjegyzem hogy az ország hivatalos neve általában akkor "demokratikus" meg "köztársaság" amikor szegénység és diktatúra hódol, ennek is nyugodtan utána nézhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!