Ha a TISZA párt elbukna, és a Mi Hazánk emelkedne fel, őt komolyabban venné a Fidesz?
A TISZA-t Brüsszel leendő bábkormányának tartják. Magyar Pétert is elmondják mindennek. Szóval úgy tűnik, valahogy nem tekiktik "méltó" ellenfélnek.
Annak ellenére is így gondolom, hogy Lázár felvetette a bukás lehetőségét. De szerintem ő sem veszi komolyan a TISZA-t.
De mi lenne akkor, ha a Mi Hazánk állna 30%-on? Hogy viszonyulna Torockzaki-ékhoz a Fidesz?
Ha a TISZA veszít, akkor az ellenzéki szavazók többséve feltehetően új pártot néznek majd maguknak. Nem sok választási lehetőség van: az óellenzék már megbukott, leginkább az újabb pártok jöhetnek szóba: Mi Hazánk, 2RK, esetleg némely fiatalok visszamennek a Momentumhoz.
Tehát a Mi Hazánk felemelkedését reálisnak tartom.
Fidesz bábpártja, rajtuk keresztül tolják át azokat a javaslatokat, amelyek már túl radikálisak és nem vállalja be a fidesz szavazatvesztés miatt.
Feduál-kommunista, álnemzeti párt az MHM egyébként, így sosem lesz 30%-os támogatottsága, maximum akkor, ha az ellenzéki meg független szavazók döntő többsége külföldre költözik. Mondjuk egy MHM kormány esetén azonnal dobbantani is kellene, mert jönnek a koncepciós perek, Szibériai rabtartás, EU-ból kilépés, a totális államcsőd (ja meg araboknak ország kiárusítás, mert videókban ott pózol Toroczkai az araboknál és meséli, hogy akár velük seftelni).
Mielőtt bárki jönne, hogy kitaláció, ő maguk mondták. A konteókról már ne is tegyünk részletes említést.
+1: nem vagyok egyetlen párt híve sem, nem szavaztam a Tiszára sem, független, taktikai szavazó vagyok.
#8: Természetesen. Beírod Google-be azt, hogy "Mi hazánk" és utána a felsorolt kulcsszavak közül tetszőlegesen választasz egyet. Annyi, hogy a koncepciós perek az a Szibériai rabtartásból eredeztethető, szóval ezt így lehet nem találod meg de ok-okozati összefüggés.
Arabokkal seftelésért menj fel Youtube-ra és keresd meg Toroczkai csatornáján a témához illő videókat. Szerintem nem is egy van.
Fidesz-MHM együttműködésről nézz parlamenti felvételek, ahol együtt szavaznak vagy keress rá a vármegyés, szívhang "törvényes" borzadalmakra. Ha ez még nem elengedő, akkor keress rá arra, hogy hol és miképp szavaztak helyi szinten együtt a fidesszel, majd cserébe a fidesz pozíciókat is adott állítólag MHM helyi képviselőknek.
További konteókért, agymenésekért javaslom keresd fel Toroczkai, TúróTorta vagy Novák Előember youtube csatornáit, de akár a mihasznák mozgalom yt csatornáját is.
Jó keresgélést, okulást (már ha megy a valóság értelmezése), és kellemes ünnepeket kívánok! 🎄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!